Oznake

Gardens of Time

Alternativna imena: Gardens of Time

Gardens of Time igri, što je jedan od najpopularnijih besplatnih igara (HOG) na internetu. Ova igra nema potrebe za download, možete igrati Gardens of Time online besplatno pravo u vašem pregledniku.

Možete posjetiti neke povijesne mjesta - su zidovi Troje, korak egipatskim piramidama, Clock Tower of London i viseći vrtovi Babilona u potrazi za raznim objektima.

Gardens of Time Online nudi stotine sati besplatnog sadržaja, uključujući četiri različita načina igre. Igrači se također mogu biti prijatelji, pozivajući ih da se na glavnim točkama, šaljući im darove i pozivnice da prisustvuju privatne vrtove i prijatelje kako bi im pomogla u potragama.

Gardens of Time registracije odvija na engleskom jeziku, kao mjesto igre s engleskim sučeljem.

Da bi registraciju, trebat će vam:

1. Idite na web igre Gardens of Time.

2. Kliknite na « Prijava u » .

3. Unesite adresu svog poštanskog sandučića.

4. Sljedeći korak - unesite lozinku.

5. Ako nemate račun, slijedite niže opisane radnje.

6. Napišite adresu poštanskog sandučića.

7. Unesite lozinku.

8. Padajući popis dan, mjesec i godinu rođenja.

9. Press « Početak reprodukcije » . Nakon što je to učinio kliknite potvrđujete da se slažete sa svim pravilima igre.

Gardens of Time iPhone - ova verzija igre dizajniran posebno za iPhone.

Igrajte vrtovi put kad si takvi likovi:

1. Alistair Wells. On je vaš partner i mentor. Njegove javne akcije za društvo karakterizira otvorenost i jezovit radne etike. Međutim, on ima tendenciju da se zadrži na isti način kao što se odnosi na osobne stvari.

2. Eleanor Lansing šikara. Članica dugogodišnji Družbe vrijeme. Ona je odrastao u sadržajima u smislu matrijarhata, a često djeluje u skladu s tim.

3. Richard Wakefield. On oštroumna karakter savršeno sposoban da se oporavim vrijeme i trendove. On je lokalna jedni. Mnogi događaji doveli ga nepovjerenja mnogi njegovi kolege.

4. Lulu Milton. Ona Fashionista i to ima veliki slobodan duh . To nije skromna djevojka , Lulu se rese ekstravagantna odjeću različitih razdoblja vrijeme.

5. Quincy Bolthouse. On je je Victorian monstrum . Njegov briljantna uma i ga baljezganje zaradio uloga glavni tehnolog .

6. Megan Kher. Ona je lik druga nedavna u društvo od pozadini privilegije [_13_ ] da ne bi htio razgovarati. Njegova relativno svježe lice nije toliko poznat.

Gardens of Time, možete igrati besplatno. I zapamtite najvažniju stvar za igru ​​ne morate skinuti ništa više. Sada možete početi igru ​​i uživati ​​u njegovim specijalne efekte.

Gardens of Time Online - jedan je od najintrigantnijih utakmica tajne povijesti, legendarnih mjesta.

Uđite u svijet Gardens of Time, dobiti puno nezaboravnih iskustava i uvjerite se da je svijet koji je povijest puna puno misterije i tajne.

Sretno vam u ovom tajanstvenom igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more