Oznake

Gargonia

Alternativna imena: Gargon

Online igre Gargon - besplatno i browser-based, povremeni gužve, što cijeli proces gaming je uvelike pojednostavljeno. Kako bi započeli svoj razvoj, ne morate preuzeti i instalirati ništa. Sve što je potrebno - ići na web pregledniku i otići korak Registracija Gargonia.

Pridružite nam se u igri Gargonia na svojoj prvoj fazi nudi budući igrač odmah odrediti kojoj strani on preferira sukob se klasificiraju - da Gargonitam ili marinaca. A ako kliknete na logo kampa (ili link s imenom pod njega), što je manje od broja registriranih, bit će vam dati bonus za podršku ravnotežu. Zatim, kada ste već počeli Gargonia online, uvijek možete promijeniti u logor. Odredite izbor, što će, kao i obično, navesti svoju email adresu, pod kojim imenom ćete igrati i pod kojim lozinku - ulazak u igru. Gargonia Registrirajte se ovdje jednostavno i standard.

Jedinstveni online igre Gargonia koja nudi kontinuitet igranja kroz "autonomije" razrješnice vašeg lika. To je, ako je potrebno ili izlaz iz igre, ili isključite računalo, vaš lik se više ne bavi poslovima koji su mu povjereni. Možete poslati ga na posao, a zatim se vraćaju u igru, poševiti svoje plaće.

Game Gargon ima svoje novčane jedinice - neke znakove, koje možete dobiti radni, pobijedivši neprijatelja ili nailazila u inteligenciji. Za pravi novac obogatiti tokeni neće raditi - to je samo u igri valuta Gargonia. Igrati bez njih, međutim, neće biti teško, jer je taj novac omogućuje igračima kupiti razne stvari za poboljšanje kuće, ili vaš savez kako bi se poboljšala učinkovitost.

Usput, o obilježjima. Trajnost je odgovoran za smanjenje štete poduzeti. Snaga - za udarnu snagu kada ga napadaju u bitku. Mobilnost - za izmicanje neprijateljske napade. Hrana - za vitalnost. Inteligencija - za kritične hitova (one koje uzrokuju najviše štete) za vrijeme bitke. Slava - za radno mjesto u poretku igrača. Gargonia online igra vam jamči stalan napredak zahvaljujući kontinuiranom proizvodnjom iskustvo utjecati na igru ​​razinu.

Kada počnete igrati igru ​​online Gargonia, učite da ne samo da može graditi, ali i poboljšati svoje domove. Juha:

• Kuća - sa svakim novim razini zgrade dodaje dodatni utor za stvari;

• Shield bijes - to je korisno za napad na neprijatelja, kao što se povećava snagu;

• simbol bijes - povećanje kapaciteta napada;

• Grudi - zadržati svoje žetone je dostupnost neprijatelja

• štit čast - će povećati snagu u obrani;

• simbol časti - povećanje kapaciteta u obrani;

• Značke stablo - ako imate četvrtu razinu i iznad, to će biti za vas stabilan izvor prihoda;

• staza - pomoći u pronalaženju odgovarajućih protivnike;

• ograda - snaga igrača u napadu će povećati količinu usisa razini.

Igrati igru ​​online Gargonia - biti u središtu sukoba između dva tabora - ". Marine" "Gargonitov" i United je u grupama ili saveze, junaci igre mogu ići u rat i napraviti saveza, dok je angažiran u izgradnji stanova i razvoju svojih utvrda.

Dakle, Gargonia online igra koja će vam donijeti sto posto zabava, zato što očekujem i stilski likovi i bessmetnoe broj zadataka i zabavni sustav borbe ... samo ne računaju. Odvažite se, i znam iz iskustva Ukupan opseg predviđene avantura, dizajniran s humora i duhovitosti. Ići naprijed i početi igrati Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more