Oznake

Gatling Gears

Alternativna imena: Gatling Gears

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 1.. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 2 GB

Gatling Gears - arkadna pucačina, koja je smještena u svijet stvorio sve kanonima stilu Steampunk. Ova akcija u potpunosti je zatvoren u ljusci igri, vladali u vrijeme reakcije, točnost igrača i kalibra svoj pištolj. Gatling Gears igra je priča o tome kako oskudna kao veliki Empire želi dokopati čitavu svjetsku obilnom resursa, koristeći sva sredstva i metode, ne disdaining ubijanje svakoga tko se usudi pokazati otpor. Ali u svemiru Gitling Gears nemoguće bez junaštvu i tamo je jedna osoba koja je odlučila izazov krvožednog carstvo. Na čelu njegove borbe pješačka robota protagonista imenu Max Brawley usudi zaustaviti napredovanje napadača.

Gameplay

Gatling Gears, koja će morati igrati brzo i točno, sastoji se od nekoliko slojeva, a svaki od njih imat ćete očekivati ​​hrpu neprijatelja. Svaki od pet poglavlja misija Gatling Gears samo je prepun neprijatelja i oni moraju biti uništeni do čovjeka, u protivnom nećete moći proći dalje. Tražit ćemo širenje vojarne, srušiti vodotoranj, ili raznijeti uzletište, ali uvijek ćemo tražiti nešto razbiti, dići u zrak ili uništiti. Gatling Gears igra razlikuje veliku razne svrhe, onda ćemo susresti i minobacača i teških bombardera i vlakova, a sve će biti upotpunjeno minskih polja, bageri, bacajući ogromne logove, i klasika žanra - ogromna, zauzima pola od šefova lokaciji na kraju svakog od razine. Gatling Gears, igraju da možemo samo ograničene mogućnosti krzno - pulamety, ručni bacač, bacač granata i posebna vještina kao posebna udarnog vala koji uništava sve oko sebe. Val, vrlo moćno oružje, i stoga je dostupan samo jednom po zadatku.

Poboljšanja

U bilo kojem od mjesta Gatling Gears razasuti zlatne poluge, koje vrijedi skupljati s najvećom pažnjom. Zarađeni novac tako da možete potrošiti u trgovini, dostupno prije svake razine. Stavka u ovoj trgovini je povećanje performansi vaših ruku ili krzno oklopa. No, to nije sve poražene protivnici će podariti vam poseban bonus-orasi, za koje su svi isti dućan možete kupiti poseban napredak i uređenje za svoje krzno. Pa kao orasi mogu kupiti ručnu životinju da nadjev za vas kroz razine igre. Dinamičan i puni pogon igri ima co-op mod u igri kada možete igrati misije će se održati u tvrtki drugi igrač, u tom slučaju igra će biti novi lik - nećakinja Max, koji je također virtuoz će nositi njegovo hodanje u borbi protiv robota. Sve prednosti igre nadopunjuje gotovo savršen vizualni nastup, gdje bogati i šarene slike STALNO bljesak eksplozija i whizzing prošlosti protagonist granata različitih veličina i kalibara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more