Oznake

Genshin utjecaj

Alternativna imena:

Genshin Impact je RPG avanturistička igra otvorenog svijeta. Bit ćete zadovoljni vrlo lijepom grafikom u crtanom stilu. Glazba u igri je ugodna, a glasovne glume rade profesionalni glumci.

Prije nego što počnete, trebate stvoriti lika tako što ćete odabrati njegov izgled i smisliti mu ime. Nadalje, nakon kratkog, ali razumljivog treninga, ulazite u igru.

Igra ima sve za uspjeh i jako je cijene milijuni igrača diljem svijeta.

  • Istražujte i istražite ogroman otvoreni svijet
  • Borite se protiv neprijatelja i uništite šefove
  • Prikupite materijale za izradu novog oružja i opreme
  • Steknite iskustvo i poboljšajte borbene vještine svog lika u skladu sa svojim stilom igre
  • Dovršite priču i sporedne zadatke da biste dobili još više iskustva
  • Chatajte s drugim igračima i steknite nove prijatelje među njima

Igra se stalno razvija i postaje bolja. Nikada se nećete umoriti od igranja Genshin Impacta zahvaljujući činjenici da programeri rade svaki dan više od godinu dana.

Borbeni sustav prilično je složen. Nemojte žuriti, eksperimentirajte koristeći različite taktike kako biste pronašli svoj jedinstveni stil borbe.

Kombinirajte različite elemente borbe za stvaranje novih vrsta razaranja, kao što je napad na neprijatelje parom pomoću vještina Hydro i Pyro.

Iako je glavno zanimanje u igri borba, ni sama putovanja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svijet u igrici je lijep. Igra se odvija na kontinentu koji se zove Teyvat, a ova je zemlja podijeljena na sedam kraljevstava. Svaki put kad vidite krajolik nevjerojatne ljepote, čini se da ne može biti bolji, ali onda vidite novo remek-djelo još ljepše.

Možete putovati kroz golemi svijet igre na različite načine, nije potrebno cijeli put putovati vlastitim nogama, krila su vrlo pogodna za to. Nemoguće je poletjeti s ravne površine, ali nakon što se popnete na brdo, možete dugo planirati, prevladavajući veliku udaljenost i diveći se ljepoti okolnog svijeta s visine leta.

Zaista višeplatformska igra, to je razlog tako velikog broja igrača jer je gotovo svaki uređaj prikladan za igranje.

Osim svijeta na zemlji, postoje i ogromne tamnice u koje bi bilo opasno sići sam. Okupite jaku ekipu sa svojim prijateljima i nijedno čudovište u tamnicama neće se moći nositi s vama.

Često provjeravajte igru i dobit ćete dnevne i tjedne darove za prijavu.

Svakog mjeseca igra dobiva ažuriranja s novim teritorijima, herojima i opremom. Za blagdane se održavaju zabavna natjecanja s velikodušnim darovima.

Trgovina unutar igre može vam ponuditi ukrase, materijale i karte heroja za pravi novac ili valutu unutar igre. Asortiman u njemu se redovito ažurira. Vrlo često postoje promocije i popusti.

Možete besplatno preuzeti

Genshin Impact na PC na web stranici programera ako slijedite poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru i uronite u nevjerojatan svijet mašte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more