Oznake

Gladijatori

Alternativna imena: Gladijatori

Online igra Gladijatori je besplatna multiplayer browser igra s RPG elementima, koji je postavljen u starom Rimu. Gladijatori mogu igrati na bilo kojem računalu ili laptop u bilo kojem trenutku. Standardni registracijskih gladijatora u igri će vam potrajati nekoliko minuta. Možete ići na gladijatora igri stranica na internetu, odaberite karticu igrati i ići na registraciju Gladiators. Ispunite upitnik u kojem je potrebna polja za upis su ime, e-mail, spol, jezik igre, zemlji prebivališta i lozinkom. Nakon upoznavanja s pravilima igre pritisnite gumb za registraciju. Sada igraju gladijatore, registracija je dovršena. Provjera u Gladiators online, vi kao vlasnik gladijatorske školi, kupnje i obuku robove. Vi ćete sudjelovati u raznim turnirima, gdje se profesionalni gladijatora pobijediti ili umrijeti dostojanstveno, slaviti.

Gladijatori igra online vam daje priliku gledati na gladijatora. U igri možete graditi zgrade, za zlato i kupuju više gladijatore. Novac može biti potrošen, ne samo na gladijatora, ali i na njihovim rukama. Gladijatori morati zaposliti liječnika i učitelja. Svaki od vojnika ima svoje prednosti i nedostatke studiranja što možete da ga pravi heroj. Igrajte igru ​​online Gladijatori zanimljiva jer se turniri održavaju svaki dan, a za njihovo osvajanje ćete dobiti novac i nagrade. Igra je vrlo dinamična i zanimljiva. Imena gladijatori boriti svoj put i vrstu oružja, u većini slučajeva imaju pune linije povijesne podatke koji ukazuje na ozbiljan pristup Game Developers Gladijatori online.

U igri Gladijatori postoji deset vrsta gladijatora, od kojih je svaki kao što je blizu realnosti vrijeme. Ovdje možete pronaći Gladijator s lukom i Trident, konja ili kola, mačevalac ili Spearman.

U Gladiators zanimljivo igrati, kao igra omogućuje bitke između dviju škola na tri vrste arenama:

• utakmica (jedan ratnik iz svake škole)

• bitka (do sedam gladijatora iz svake škole)

• borbu za opstanak (jedan iz svake gladijator školu, mjesto gubitnika dolazi novi gladijatora. Bitka se nastavlja sve dok se jedna od stranaka ne završava gladijatore)

Igra Gladijatori online i može se boriti za pokrajinu starog Rima, upravljanje i gospodarstvo njegove Ludus (izgradnju mreže građevina, prihoda), organizirati turniri cehova, kupi poslije Senat i druge pogodnosti. Vi prilično se dobro razvijati svoje poslovanje. Izvrsna grafika i funkcionalnost online igre Gladijatori, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Igrajte igru ​​online Gladijatori će biti zanimljivo je svim ljubiteljima online igara, kao i ljubiteljima atmosfere žestokih gladijatorske borbe. Online igra Gladijatori dobro osmišljenog i zanimljivo u prirodi. Gladijatori online će vam omogućiti da se vrate u doba antike i da u potpunosti uživati ​​u njegovoj atmosferi. Ako se želite osjećati poput rimskog patricija, a zatim požurite registrirati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more