Oznake

Svijet gladijatora

Alternativna imena: Svjetska Gladiators

Povijesne multiplayer online role-playing game World gladijatora vam dati priliku da iskustvo za sebe ono što se na sceni u smrtonosnom bitke kada u pitanju nije samo ugled, ali i život općenito i kako obični gladijator uspjeti u ovom složenom i često nepravedne stvarnosti . Glavni cilj igrača - promaknut u status ratnika carstva. U igri svijetu gladijatora online fina ravnoteža se održava u rasporedu - uspješan spoj elemenata 2D i 3D animacije, dobar u smislu upotrebljivosti boja, pristupačnom sučelju i zanimljive slike. Ukratko, za "wrap", programeri su sve od sebe. No, u svijetu gladijatora trebao igrati i zbog "punjenja" kao dobro. Ona je ovdje - bogatom pričom, izvorne igre mehanike i borbenih sustava, sposobnost da se razvije lik na mnogo načina i sve to s humorom i tematske (povijesnoj) način.

Što se tiče zahtjeva sustava igre u smislu željene konfiguracije, kao što je na svojim službenim stranicama naveo. Navedeno samo da igraju igru ​​online svijetu gladijatora prednost preglednika Google Chrome, a na PC-u, morate imati instaliran Adobe Flash Player verzije 9 ili više od.

Pridružite nam se u igri World of gladijatora - još originalni chip programere. Napravite svoj račun postaje neka vrsta dijaloga između vas i kroničara Oliem. Prema preporukama bazge unesete korisničko ime za svoj lik i odrediti svoj spol, zatim lozinke, e-mail adresu box, Skype i ICQ. I na kraju, prihvatiti pravila igre u svijetu i vaš gladijator online registracija gotovo dovršen. Nakon toga Oliy poslati svoga gosta na kovač, kovača vođi svjetlo strani boga Helios, nego zato što bi se na gospodara podzemlja mrtvih u Had. Svaki od njih će vas pozdraviti i darovati neki element streljiva - jadna kaciga, štit i jadna jadna mač - to je ono što će se igrati u prvom svijetu gladijatora. Streljivo se zove prljav ne smeta (iako ne bez njega), ali neka vrsta hijerarhije, koji je precizirao za oružje i opremu. Tužne sive oružja - je za početnike na više iskusnih igrača dizajniranih ljubičasta oružje skovali Hefesta, i high-end oružja - crvena - to je veliki rimski legionari steći vojnika.

Dakle, nakon tog dugotrajnog procesa komunikacije, izbora i inicijacije u nijansama u igri, što je "registracijskih gladijatora World", konačno se naći u središtu Rima, a vi ste suočeni s izborom na kojoj strani ustati - da se pridruže Bright vojska Boga Heliosa, ili odabrati tamnu stranu. Oni i drugi imaju svoje prednosti, jaki ratnici tame u napadu i ratnike svjetlosti trošenja oklopa i oružja od vrlo izdržljivog metal neba, imaju konjicu i dobre performanse.

U naručju hijerarhiji, igra nudi online svijet gladijatora i gladijatorske karijere ljestve - pet statuse razvoja likova: Gladiator, Gladiator priznati, slobodnih stanovnika Rima, političara i velikog ratnika Carstva. Svaki status se dodjeljuje za određene uspjehe, ali kao što znate, najviše zaslužuje.

Ali igrati online World gladijatora moguća bez posezanja za vojne ili političke bitke. Uključite se u potragu koja će vam donijeti novac i iskustvo, uče o svijetu - za vas stvoriti široku paletu mjestima i sve vrste robota. Sprijateljiti i stvoriti klanove, da neprijatelje i pogodan je za sve svoje pobjede i postignuća u osobnom dnevniku.

Ukratko, svijet gladijatora online igra u kojoj postoje brojne mogućnosti za provedbu karaktera. U ovom slučaju sve igre događa se na pozadini povijesnih krajolika u šarene atmosferu drevnog Rima. Pridružite ovu fascinantnu igru ​​i staviti moćni Rim "na koljena."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more