Oznake

Gladiatus

Alternativna imena: Gladiatus

Gladiatus online je online browser igra za više igrača u kojoj vas očekuju mnoge opasnosti i tajne. Uostalom, ovo je Veliko Rimsko Carstvo i ako se osjećate kao Gladijator, onda će vam online igra Gladiatus pružiti puno zabave!

Mrežna igra Gladiatus općenito je besplatna, ali ako želite, možete kupiti premium račun, zahvaljujući kojem ćete značajno skratiti vrijeme ekspedicija i općenito olakšati život svom heroju. Igra je dostupna u bilo kojem pregledniku!

Za ulazak u igru potrebna vam je Gladiatus registracija:

 • na glavnoj stranici u odgovarajućim poljima odaberite poslužitelj igre (provincija),
 • unesite svoje ime,
 • e-mail,
 • lozinka i prihvatite ugovor o pravilima igre.
 • Kliknite na Registration i ovdje Registracija u igri Gladiatus završava, a vi idete na novu stranicu gdje morate odabrati spol svog heroja.

Zatim se od vas traži da opremite svog heroja, nakon čega vaš heroj može ići na ekspediciju (ovdje morate izvršiti nekoliko zadataka za koje ćete dobiti iskustvo, novac i neke stvari zahvaljujući kojima će vaš heroj moći sudjelovati u bitke). Obavljanjem raznih zadataka u budućnosti, vaš heroj će imati priliku za nagradu, osim iskustva i novca, dobiti i jedinstveno oružje, stvari i oklop koji se ne mogu kupiti na tržištu.

Gladiatus online igra ima dobar arsenal oružja: bodeži, mačevi, palice, koplja, čekići, sjekire … I također arsenal oklopa: kožni oklop, štitovi, krpe, kacige, rukavice, sandale. … A od Alkemičara možete kupiti razne napitke, prahove i magične medalje. … Sudjelujući u bitkama, vaš će se heroj poboljšati u dva glavna parametra igre - Iskustvu i Vještinama.

Osnovne vještine (statistike):

 • životnih bodova,
 • Iskustvo,
 • Snaga,
 • Vještina,
 • Spretnost,
 • Izdržljivost,
 • Karizma
 • Inteligencija.

Svaka vještina daje vašem heroju određene bonuse u borbi. Povećavanjem iskustva, vaš će heroj prijeći na više razine, povećavajući svoje mogućnosti i podižući svoj status u svijetu igre. Nakon što dosegne razinu 5, moći će stvoriti vlastiti ceh i prihvatiti grupu istomišljenika u njega. I u budućnosti, zajedno s njima, napredujte do beskrajnih visina hijerarhije…

Gladiatus online igra ima mnogo različitih lokacija, koje se nalaze u tri zemlje: Italiji, Njemačkoj i Africi. Neka mjesta imaju tamnice u kojima žive šefovi. Trenutno postoje 23 lokacije u igri (svaka lokacija sadrži različite mobove koje će vaš heroj morati upoznati). Svaka država ima Pustinjaka koji obavlja sljedeće funkcije: Promjena nadimka, Preseljenje u drugu zemlju i Promjena spola.

Igru Gladiatus možete igrati online s određenom profesijom, koja se može preuzeti na određeno vrijeme (od 1 sata do 24 sata). Za obavljeni posao, vaš heroj će dobiti novac i nagrade (hranu). Izbor zanimanja je sljedeći: kum, farmer, mesar, ribar i pekar. A ako podmitite jednog od senatora za 3 rubina, možete dobiti upražnjeno mjesto senatora ili draguljara. Rubini se mogu kupiti za prave i koristiti za zamjenu za potrebne stvari…

Igrat ćete online igricu Gladiatus sudjelujući u borbama za zlato (ovo je valuta igre za koju možete kupiti jednostavne stvari, kao i platiti gladijatorski trening u teretani). U Areni vaš heroj može izazvati drugog protivnika iste vrste na dvoboj.

Gladiatus možete igrati unajmljivanjem plaćenika (iako im je potrebno oružje, pa ćete za njih morati izdvojiti određeni iznos). Plaćenici će vam pomoći u bitkama, u tamnici iu Areni. Igra ima aukciju na kojoj možete kupiti vrlo vrijedne rijetke predmete. Okladite se maksimalno! Na tržištu dostupnom u igri možete isplativo kupovati ili prodavati razne stvari.

Možete igrati Gladiatus sklapanjem ugovora sa zemaljskim ili božanskim silama. Ako želite ujediniti svoje interese, ciljeve i ciljeve s drugim igračima, pridružite se cehu ili stvorite vlastiti (stvaranje je, kao što je već spomenuto, moguće samo od razine 5). Općenito, što možemo reći, igra je prilično opsežna i uzbudljiva, još uvijek ima puno zanimljivih stvari za vidjeti! Registracija Gladiatusa otvorit će vam put u ovu opasnu avanturu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more