Oznake

Gladiatus

Alternativna imena: Gladiatus

Gladiatus-line - je multiplayer online browser igra u kojoj ćete naći puno opasnosti i misterije. To je - Velika Rimsko Carstvo, a ako se osjećate Gladijator, dok je online igra Gladiatus vam puno zabave!

Online igre Gladiatus uglavnom besplatno, ali ako želite možete kupiti premium račun, tako da možete značajno smanjiti vrijeme i sve vrste ekspedicija olakšati život svog junaka. Igra je dostupna u svakom pregledniku!

Za ulazak u igru ​​što je potrebno Registracija Gladiatus: na glavnoj stranici u odgovarajuća polja odabrati igru ​​poslužitelja (e), upišite svoje ime, e-mail, lozinkom i prihvatiti sporazum pravilima igre. Kliknite na "Registracija" i na ovu igru ​​Gladiatus Registracija krajevima i idete na novu stranicu na kojoj ćete morati izabrati spol svog junaka. Nadalje, što se potiče na opremanje svog heroja, a zatim vaš lik može ići na ekspediciju (ovdje morate raditi nekoliko poslova, za koje ćete dobiti na iskustvo, novac i neke od stvari koje čine vaš lik će moći sudjelovati u borbama). Obavljanje različitih zadataka u budućnosti, vaš heroj će moći dobiti nagradu, osim za iskustvo i novac, jedinstvenih oružja, predmeta i oklop koji se ne mogu kupiti na tržištu.

Gladiatus online igra nije loša arsenal oružja: bodeži, mačevi, klubovi, koplja, čekići, sjekire ... kao arsenal oklopa: Koža oklopa, štitovi, krpe, kaciga, rukavice, sandale. Alchemist ... A možete kupiti razne droge, prah i čarobni medalje ...

Sudjelovanje u borbi, vaš lik će se poboljšati 2 osnovnih parametara um igra - iskustva i vještine.

Osnovne vještine (karakteristike): bodovi, Iskustvo, čvrstoća, vještina, okretnost, izdržljivost, intelekt i karizma. Svaka vještina daje svoj karakter određene bonuse u borbi.

Povećanje iskustva, vaš lik će se kretati prema višim razinama, a poboljšanje njihove mogućnosti, te podizanje svoj status u igri svijetu. Kada su došli do 5. razinu, on će biti u stanju stvoriti svoj klan i uzeti u njezinu grupu suradnika. A u budućnosti, zajedno s njima, da se unaprijed na beskrajnom vrhu hijerarhije ...

Online igre Gladiatus ima mnogo različitih mjesta, koji se nalaze u tri zemlje: Italija, Njemačka i Afrike. Neka mjesta imaju tamnice koju nastanjuje gazda. Ukupno Trenutno 23 mjesta u igri (na svakom mjestu tamo žive razne rulja, koja će zadovoljiti vaš heroj).

U svakoj zemlji postoji pustinjak koji obavlja sljedeće funkcije: Promjena nick preseljenja u drugu zemlju i promijeniti svoj spol.

Igrajte igru ​​online može Gladiatus ima određenu struku, što može potrajati neko vrijeme (od 1 sata do 24 sata). Za obavljeni rad, vaš heroj će dobiti novac i nagraditi (hrane). Izbor zanimanja poput: Pomoćnik mladoženja, Farmer, Butcher, Baker i Fisher. A ako mito u 3. Rubin jednog od senatora, moguće je dobiti posao ili senatora Goldsmith. Rubini može kupiti "pravi" i koristiti ih u zamjenu za prave stvari ...

Igrajte online igre Gladiatus što će sudjelovati u borbi za zlato (to je igra valute, koji možete kupiti za jednostavne stvari, kao i platiti za trening gladijatorske umjetnosti, u teretani). Arena može uzrokovati vaš junak u borbi protiv još jedan sličan protivnika.

Igra Gladiatus možete unajmljivanjem plaćenika (iako oni zahtijevaju oružje, tako da ćete morati položiti na njih određeni iznos). Plaćenici će vam pomoći u borbi, u tamnici i Arene.

Igra ima dražbu u kojoj možete kupiti vrlo vrijedne rijetkosti. Kladiti!

U ovom trenutku u igri tržištu, možete prodati ili kupiti različite stvari.

U Gladiatus može igrati, potpisivanje sporazuma sa zemaljskim ili božanske moći.

Ako želite kombinirati svoje interese i ciljeve s drugim igračima, pridruže cehova, ili napraviti svoj vlastiti (stvaranje kao što je rečeno, moguće je samo uz 5. razini).

Općenito, možemo reći Igra je vrlo opsežan i uzbudljivo, još uvijek postoji mnogo zanimljivih stvari koje ćete vidjeti! Gladiatus registracija će otvoriti svoj put u ovom opasnu avanturu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more