Oznake

Gladius Bellum

Alternativna imena: Gladius Bellum

Game Gladius Bellum - je browser online igra o okrutnoj borbi.

U Gladius Bellum online rimski car August je tugovao zbog gubitka jednog od njegovih legija nakon borbe. Događaji su se razvijati u Europi u prvom stoljeću poslije Krista. Vi ćete se boriti na strani Rimskog carstva ili germanskih plemena.

Morat ćete graditi naselja, izgraditi svoju vojsku i braniti svoje kraljevstvo protiv svojih neprijatelja.

Igrajte gladius Bellum Vi ćete ne samo protiv Rimljana ili Nijemaca. Od istoka dolazi još jedna opasnost. Huni napali zemlju i želite biti sigurni da nanese strah i razaranja. Uništiti neprijatelja i osigurajte svoje mjesto na suncu.

Isto kao iu drugim računalnim igrama u Gladius Bellum registraciju. Za registraciju u igri, morat ćete unijeti sljedeće podatke:

1. Odaberite jednu od mogućnosti za poslužitelju na kojem želite igrati igru ​​Gladius Bellum.

2. Izradite vlastiti lozinku u igru, a njegova Nemojte otkriti nikome.

3. Za potvrdu zaporke, morate ga ponovno ući u sljedećem položaju stanica.

4. Napišite svoju e-mail adresu.

5. Odaberite dan, mjesec i godinu vašeg rođenja.

6. Zatim kliknite na « Registrieren » .

7. Ako se dogovore o tome što će dobiti informacije o igri Gladius Bellum i slažem se sa svim svojim uvjetima i klauzulama, stavi znak na odgovarajućim stanicama.

U gladius Bellum počnete igrati u antičkom svijetu, i da će izgraditi vlastitu naselje. Vi ćete razviti svoje carstvo iz malog sela u kompleksnu strategiju u moćnom carstvu. S proizvođačima roba i zgrada koju će voditi brigu o resursima koji su nužni za razvoj svog carstva.

U davna vremena, morate svladati broj radnih mjesta koje su dostupne. Prvo, od vas će imati priliku izabrati stranu germanskih plemena, ili ćete se uvijek boriti za Rimskog Carstva. Izgradnja snažan i impresivan carstva dodate puno bodova i iskustva.

S pravim taktikama se borite protiv neprijateljskih naselja. Ali, naravno, uključuje tvoje kraljevstvo postaje meta za sve Huna, sve to upakirano u strahu i strah.

Zaštitite strateška igra, stvarajući gladius Bellum - njegovo carstvo. I štite od neprijateljskih napada.

Upustite se u potragu za kralja Huna i postati najmoćniji vladar strateških igara Gladius Bellum Online.

Uzmi izazov i uronite u antičkom svijetu!

Pogledajte ovaj veliki svijet Njemačke i jakim snažnim Rimskog Carstva. Osjeti da nomadska plemena, kao što su Huni nisu slabi ljudi i može gaziti čak i velike i moćne države.

Get zajedno sa svojim igračem u ovom nevjerojatnom svijetu koji je pun borbe, ratnik, uzbudljivih trenutaka. Neka povijest za vas otvoriti novu stranu kad znate likove različitih nacija.

Sretno vam u ovom nevjerojatnom igri. Neka ništa vam postati prepreka na putu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more