Oznake

Goblin Keeper

Alternativna imena: Goblin Keeper

Goblin Keeper online igre - besplatan preglednik multiplayer fantastična igra sa strategijom elementima. Uzimajući u svijetu nastanjenom mnogo čudnih stvorenja, ti izgraditi vlastiti carstvo i postati vladar čitave skupine goblina, orka, ogres, vještice. Sva ta bića imaju takve vrste donosi terora, i u prave ruke i došla do vrhunca svoje moći i postati smrtonosne. Goblin Keeper igra je savršen za one koji imaju ambicije preko ruba. Uostalom, svaki vlasnik nastoji proširiti tmurne tamnice predmetnih područja na kraju dobiti svjetskoj dominaciji!

Igra Goblin Keeper može biti bilo tko. I to ne mora nužno imati računalo sa strmim parametrima. Nakon igre sistemski zahtjevi razlikuje skromnost. Trebate li Goblin čuvar registraciju, koji će se otvoriti vrata do tajanstvenog virtualnom svijetu. U roku od nekoliko minuta ćete ispuniti željeni oblik pisanjem informacije kao što su e-mail adrese i lozinke, a zatim potvrdite svoje prihvaćanje pravila projekta - da vi i cijeli profil igri zao golmana.

Sada, kada je postala punopravni korisnik morati zasukati rukave i početi da ostvare svoje snove. Slučajevi što nema kraja! Prije svega, potrebno je izgraditi zatvor, opremiti ga sa svime što je potrebno da se brine o zaštiti protiv nepredvidljivih posjeta. Na primjer, na mjesto skrivene zamke koje će dostaviti na klevetnika, koji su se usudili držati u svom posjedu. Sve će to biti u tamnici, vi stvarate svoje vlastite ruke. Čak i veličina i raspored prostorija može biti izabran samostalno. A kako bi se opskrbiti namještaj i udoban smještaj da se iskoristi posebnu radionicu. Nabavite njegovi podređeni raditi za vas, za dobro, ne obraća pažnju na svoje ogorčenje. Osim toga, što će osigurati da nitko ne zabrljati okolo kao gospodar srcu planine, imaju pravo da nametne porez na stanovništvo. Dajte im život ne čini da med! Budite strogi učitelj, ali u isto vrijeme sajma. Nije nosio svoju svemoć, da ne izazivaju nepotrebne probleme. Vjerujemo da će predmeti biti učinkovitiji, ako možete zaraditi poštovanje od njih.

Važno je napomenuti da je važna stvar je proces ekstrakcije resursa. Bez njih, to je jednostavno nemoguće igrati Goblin čuvar. Zahvaljujući dostupnosti resursa, što može proizvesti sve što vam je potrebno. A ako vidite da je nešto veći, pa ići na crno tržište i zaraditi nešto novca. Važno je napomenuti da je do mene može učiniti ne samo stanovnike svog carstva, ali i prijatelje koji su, začudo, ali je dopušteno snimiti i koristiti kao rabsily. Međutim, ponekad je bolje da se formira savez i pridobiti podršku svojih susjeda, nego stisnuti sav sok iz njih i pokušati da koristi nasilnim sredstvima.

Što se tiče sukoba u Goblin Keeper on-line, možete voditi bitku s ostalim igračima iz napadaju strano vlasništvo, opljačkati i uništiti kuću vilenjaci. No, ne pada u samozadovoljstvo. Uostalom, ti si nečija svrha. Adekvatno uspjeli otjerati napad u slučaju neprijateljskog napada. Da biste se osjećati sigurni, morate formirati i osposobiti vojsku. I što god planiranja slučaju, bolje je da preliminarni istraživanje. Razvijati taktiku - jedan od najvažnijih aspekata igre. Samo mislim kako je lijepo biti pobijediti i odlučiti o sudbini obroncima protivničke glave ispred vas! Glavni eliminiraju bića koja se bore na strani protivnika, a zatim je, kako kažu, u šešir!

Ako želite dobiti sve najbolje i da su spremni otići zbog leševa, od vas će se vole igrati Goblin čuvar. Ovdje ćete moći besramno nastaviti politiku osvajanja, bez obveze da bilo tko dijeli slastica! Neka pretvoriti sve svoje zamršene planove!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more