Oznake

Bog aksione

Alternativna imena: Bog aksione

Bog Axion igre je besplatna MMO strategija browser. Bog Axion igra - igra koja odražava zahtjeve hardcore gamere PVP. Možete započeti svoju avanturu s otoka na nebu, a vaš zadatak je njegov produžetak. Svi igrači se potiču na rat i napraviti saveza.

Prije igranja Boga aksione, provjerite je li vaše računalo zadovoljava uvjete za ovaj sustav: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB.

Bog Axion registracije ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na stranici Welcome, odaberite opciju «Registracija»;

2. Dajte ime na svoj karakter,

3. Unesite važeći e-mail;

4. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5. Odaberite stavku «pošalji».

U Boga aksione Online igrači imaju priliku da se pridruže jedan od tri elementa (voda, vatra i zemlja). Vi ćete se igrati Boga aksione i dobiti razne bonuse odabrane stavke, uključujući i prilika za stvaranje redovite vojnika koji su jedinstveni za svaki element. Osim toga, najhrabriji igrači bog aksione online će morati pronaći način da pozove misteriozne ljude koji su dugo bili poraženi, da im pomognu u borbama u sadašnjosti. U Boga Axion online naglaskom na zajedničke napore igrača, stvaranje jake saveze da se bore na nebu zajedno. A postoji dovoljno načina da to učinite u Boga Axion Online: hrabri ratnici koji osvaja mora okupiti trupe i otići s njima u boj, civili može dati blagoslov kako bi svoje prijatelje ili njihovi smrtni neprijatelji pogodio psovke, lukavi igrači vole otpravlyatna špijune i inteligenciju sabotirati. Razvoj Team Bog Axion Online dao puno vremena i truda da komunicira s igračima i njihovim problemima odmah, pazeći da su ideje su integrirani igrača u igri. Pridružite prijateljsku zajednicu Boga Axion Online forum. Cijeli novi svijet Bog Axion Online, jedinstvene vojnika, jake blagoslov ubojiti prokletstvo povremene oluje u promjenjivom nebu, veličanstvene građevine, trgovinski sustav Bog aksione online, opasniji špijuniranje neprijatelja kolonizacija otoka, velike bonuse i savezi, snažan katapult legendarni Griffins zmajevi ... To je Bog Axion igri! Naravno, dio zabave Strateške igre Bogu Axion online je otkriti što taktika koje će se koristiti, i što način da pronađete pobjedu. Međutim, za igrače koji su novi u ovom žanru, evo nekoliko savjeta kako bi ga lakše za početak: 1. Izgraditi hram Boga aksione online. To će vam omogućiti da stvorite više sredstava. 2. Izgradite stabla spoznaje Boga aksione online. Novi vojnici, blagoslovi i zgrade - sve otključano sa znanjem, tako da je važno početi raditi što prije. Više ažurirati svoj stablo, više mudrosti ćete zaraditi. 3. Ažuriranje Game Sakupljači Boga aksione. Uvijek ćete potrošiti resurse izgraditi svoje carstvo, a ta sredstva dolaze iz žetelaca. Bolje nadogradnje procesora, više resursa te zaraditi. Bog Axion igra može pomoći da se ažurirati kombinira sve do razine 5. prije nego što morate brinuti o puno ostalo (Nakon stvaranja hram i drvo spoznaje, naravno). 4. Proširiti i unaprijediti otočki Boga Axion igri. Ako imate dva otoka, što će imati dvostruko više sredstava, a dva puta više opcija. To će zahtijevati ažuriranje stablo života na 5. razini u Boga aksione online. Dobar igrač bi trebao biti u mogućnosti to učiniti za 3-4 tjedna. 5. Komunicirati s drugim igračima Boga Axion igri! Postoje stotine igrača ovdje i pobijediti sama je teško. Slijedite ove korake i da ćete biti sretni u novom nebu Boga Axion igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more