Oznake

Bogovi i slava

Alternativna imena: Bogovi i slava

Bogovi i slava - strategija u svijetu bogova i magije

Igra

Gods and Glory na PC-u odvest će vas u prostoru i vremenu u svijet u kojem možete preživjeti samo borbama. Preuzmite kontrolu nad cijelim dvorcem i učinite ga uporištem snage i snage. Strategija igre u Wargamingu u stvarnom vremenu s elementima taktike i ekonomije. Borite se sa svojim prijateljima za Sky Citadel i pokažite svima tko je pravi car svih zemalja ovdje.

Gama igre i opći savjeti

Bogovi i slava igrat ćete kao menadžer, općenito i znanstvenik. Odnosno, morat ćete razvijati svoj grad, boriti se sa trupama i učiti nove tehnologije. Na raspolaganju će vam biti i generali, drugim riječima heroji na čelu vaših vojski. Vještim upravljanjem i planiranjem koraka koji su pred vama omogućit će vam da pobijedite svoje rivale jer se nalazite u jednom od kraljevstava na globalnoj karti. Vaš dvorac je mala kap u oceanu od ostalih igrača i njihovih dvoraca, zato budite sigurni da steknete prijatelje i saveznike. To je najbolje učiniti u sklopu saveza, pridobijanjem novih i novih igrača zajedno s njim, razvijanjem za daljnje bitke. Uostalom, odavno je poznato da jedan na terenu nije ratnik.

Konstrukcija u dvorcu - funkcionalnost se provodi, kao i u mnogim drugim igrama sličnog žanra. Imate mali teritorij na kojem gradite resurse, vojne, znanstvene zgrade. Na primjer:

  • baraka - moguće je graditi 2 komada omogućuje vam regrutovanje trupa;
  • vojni stožer - povećava kapacitet vojske heroja i generala; Sveučilište
  • - poboljšavaju se grad i bitka;
  • smithy - ovdje možete kreirati, poboljšati, očarati, sintetizirati opremu za heroja i generala;
  • radionica - omogućava vam stvaranje zamki i utvrđenja za zid; Konoba
  • - možete zaposliti generale - moćne vođe vaših vojski;
  • pilana, zgrada stanova, farma, zvjezdani mlin, zgrade za kamenolome, stalno bavljene proizvodnjom resursa, podizanje razine povećava proizvodnju.

U igri postoje samo četiri vrste resursa - drvo, zlato, kamen i zvjezdani prah. Svaki od njih ima različitu svrhu i koristi se u različitim poljima. Postoji i peti tip - dijamant. Možete dobiti za dovršavanje zadataka, nagrada na turnirima ili kupiti za pravi novac. Omogućuje vam da ubrzate izgradnju, zapošljavanje i istraživanje, jer za njih možete kupiti jedinstvene generale, kao i rijetku opremu za njih.

Bitka mehanike

Begovi se odvijaju u automatskom načinu rada, možete birati samo generale i vrste vojnika koji će se boriti. Ukupno, u bitku ulazi do pet različitih jedinica, od kojih je jedna heroj ili general. Ukupan broj vojnika koji se mogu boriti ovisi o kapacitetu odreda vašeg generala. U Bogovima i slavi nećete sresti milijune trupa, na primjer, na sedmoj razini vojnog stožera možete voditi samo 48 vojnika u bitku, odnosno to je 12 vojnika u jednom odredu. Unajmljivanje trupa također se provodi prilično brzo, jer u tom slučaju nećete izgubiti više od 48 vojnika u jednoj bitci.

vojnika smješteno je na dvije linije: 10.0003

  • sa prednje strane - za malodobne vojnike oni su obrambena linija, visoki životni vijek;
  • leđa - vojnici, mađioničari, iscjelitelji nanose glavnu štetu neprijatelju, imaju malu obranu i život, ali veliku štetu.

Ako je vaš heroj ili general čarobnjak, tada će biti na stražnjoj liniji, ali ako je ratnik na prednjoj strani.

Možete preuzeti Bogove i slave na svoje računalo pomoću Bluestacks Android emulatora. Budući da je igra stvorena za mobilne uređaje, pa da biste je pokrenuli na računalu, prvo preuzmite i instalirajte emulator, a tek potom instalirajte igru u200bu200bunutar nje i uživajte u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more