Oznake

Zlatni jutara

Alternativna imena: Zlatni hektari, Zlatni ari

Golden Acres igra za vas i prijatelje

Virtualna poljoprivredna gospodarstva u svim svojim mogućim manifestacijama dugo i dugo vremena osvajala su srca igrača i zato je igra Golden Acres došla na teren. Postoji sve što je potrebno za razvoj vlastitog posla, ali što je najvažnije, ovim fascinantnim radom možete se baviti zajedno sa svojim prijateljima.

Jedina stvar koja leži između sna i stvarnosti Golden Acresa je registracija. Procedura je jednostavna i ne treba puno vremena, ali ne morate ništa preuzeti jer možete igrati na mreži u igračkoj igračkoj bazi. Međutim, ulaz se može još više pojednostaviti ako imate Facebook račun, samo kliknite Prijava putem gumba Facebook i vi ćete u jednom kliku postati poljoprivrednik.

Ako događaj podijelite s prijateljima, oni će zabavu podijeliti na novoj web stranici, a o uspjesima se može razgovarati u osobnoj prepisci. Igra također ima svoju društvenu stranicu na kojoj se redovno objavljuju planovi, ažuriranja i trenuci igre. Ako iznenada imate pitanja ili poteškoće s igranjem, tamo možete zatražiti pomoć.

Stavimo kapu za panamu, idemo na polje

Vrijeme je da počnete igrati Golden Acres. Čak i ako vani ima snježna oluja ili jesenja kiša, Golden Acres je uvijek usred proljetno-ljetnih radova.

Sve započinje činjenicom da u selo stižete vlakom. Put koji vodi od zaustavljanja vodi direktno do vaše kuće, tako da se ne izgubite. Ali što je imanje bliže, to je jasnije da će posao biti neodoljiv. Prije nego što počnete obrađivati u200bu200bzemlju, morate popraviti onih nekoliko građevina koje su ovdje.

Prvi koji će vas upoznati i vrlo će mu drago upoznati Freddyjevu kozu. On sve zna i spreman je pomoći u svim nastojanjima. Prvi korak je popraviti kuću i staju, kako će je Freddy obavijestiti. Ali ne brinite, misija se neće činiti zamornom, jer sve što je potrebno jest kliknuti čekićem u oblaku iznad krova svake zgrade. Trebat će samo nekoliko sekundi da zgrade ponovo postanu nove.

Takvih oblaka s ikonama slika pojavit će se na svakoj parceli zemljišta, zgrada, opreme. Oni pokazuju što trebate učiniti: popraviti, izgraditi ili poboljšati, sijati, zalivati u200bu200bvodom, žetvu itd. d.

Na farmi je uvijek puno posla i nijedan od njih ne smijete odložiti:

  • Izgradite nove zgrade
  • Unaprijedite ih tijekom vremena
  • Obrađivati u200bu200bzemlju
  • Sadite raznovrsnije biljke
  • Sakupite bogatu žetvu
  • Posadite sva živa bića
  • Prodajte i kupujte na tržištu
  • Pretvorite malu farmu u veliku i profitabilnu farmu
  • Razgovarajte s prijateljima

Isprva će Freddie promicati svaku akciju, a zatim pogledati sve zadatke na ploči koji su ovdje stajali i prije vašeg pojavljivanja. Prikazuje nove narudžbe i označava dovršene predmete. Čim sve s popisa bude gotovo, nestaje, ustupajući mjesto novom, tako da možete beskrajno igrati igru u200bu200bGolden Acres.

Ne postoji ograničenje savršenstva

Ono što vas privlači u simulatoru poljoprivrede je prilika za beskrajni razvoj zemlje, otvarajući pristup novim alatima. Izgradnjom mlina, pekara, tvornica i tvornica za proizvodnju proizvoda od sirovina koje ste sami uzgojili počinjete proizvoditi robu.

Na Golden Acres iPlayeru svaki sudionik nastoji nadmašiti ostatak nudeći rezultate svog rada na tržištu. Bazar gledajte češće, jer se ponekad pojavljuju korisni, pa čak i vrijedni predmeti. To se odnosi na sjeme, životinje, strojeve, alate. Neki su skupi, pa pokušajte zaraditi dovoljno kapitala tako da je to dovoljno za razvoj koji nikad ne prestaje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more