Oznake

Zlatna farma

Alternativna imena:

Golden Farm jedna je od najboljih farmi koje možete igrati na mobilnim uređajima sa sustavom Android. 3D grafika je detaljna i šarena u crtanom stilu. Kvaliteta slike ovisi, između ostalog, o performansama uređaja; to će dati priliku da se igraju s pojednostavljenom grafikom za ljude koji nemaju vodeći model pametnog telefona ili tableta. Glasovna gluma je realna, životinje i svijet oko njih zvuče uvjerljivo. Glazba je zabavna, ali ako vas dugotrajno sviranje može umoriti, u ovom slučaju je možete isključiti u postavkama.

Golden Farm je prilika da pobjegnete od užurbanosti svakodnevnog života u mirno provincijsko selo i tamo počnete baviti se poljoprivredom. Na ovom ugodnom mjestu nitko vas neće požurivati, igrajte tempom koji vama odgovara.

Prije nego što počnete, prođite kratku obuku kako biste razumjeli mehaniku igre i sučelje. Odmah nakon toga morate smisliti ime za svoju farmu, po želji ga možete kasnije promijeniti.

Puno je toga za učiniti sljedeće u Zlatnoj farmi na Androidu:

  • Očistiti područje za izgradnju i usjeve
  • Gradite nove zgrade i nadogradite postojeće zgrade
  • Posijajte polja i ne zaboravite žeti
  • Nabaviti životinje i ptice, hraniti ih i brinuti se za njih
  • Kupite susjedne parcele i proširite teritorij farme
  • Upoznajte stanovnike susjednog sela i ispunite njihove naredbe
  • Ribolov u vašem lokalnom ribnjaku
  • Upoznajte druge igrače u poljoprivredi, komunicirajte i pomažite jedni drugima

Ovo je mali popis glavnih zadataka s kojima ćete se susresti u Zlatnoj farmi.

Na početku igre resursi su prilično ograničeni stoga vrijedi razmisliti o svom izboru i graditi samo ono što će donijeti najveću zaradu; dekoracije treba odgoditi do trenutka kada vaše poduzeće počne stvarati stabilan prihod. Ambar i toranj za skladištenje hrane i građevinskog materijala imaju vrlo važnu ulogu. U svakoj prilici pokušajte poboljšati ove zgrade jer će uvijek biti malo prostora.

Osim ispunjavanja narudžbi lokalnih stanovnika, možete zaraditi novac trgujući s drugim igračima. Ovo donosi dobar prihod, ali morate pratiti tržište i proizvoditi više proizvoda koji su traženi.

Izgradite kino, kafić, suvenirnicu i druge zgrade u selu, to će zadovoljiti stanovnike i donijeti vam dodatni prihod.

Postoji ugrađeni chat, zahvaljujući kojem možete pronaći prijatelje među ostalim igračima i stvoriti udrugu.

Tijekom blagdana očekuje vas tematska zabava sa zanimljivim nagradama.

Prijavite se u igru svaki dan i za to osvojite nagradu.

Trgovina u igri redovito ažurira svoj asortiman, gdje možete kupiti mnogo korisnih predmeta za valutu u igri ili pravi novac.

Golden Farm možete igrati samo ako imate internetsku vezu.

Golden Farm možete besplatno preuzeti na Android pomoću veze na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste uživali u uzgoju u prekrasnom okruženju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more