Oznake

Goodgame Galaxy

Alternativna imena: Galaksija

Game Goodgame Galaxy - besplatna browser based multiplayer strategija. To je simulacija svemira, kroz koje ste postali zapovjednik novi virtualni svemirskoj stanici. Goodgame Galaxy registracija vas vodi daleko u svemir, gdje možete osjetiti utjelovljenje svojih snova iz djetinjstva, jer sada ste pravi astronaut! Ali upravljanju vlastiti kolodvor - to nije sve što je uzbudljivo nudi fantastičnu igru ​​Galaxy. Ako ste uspjeli stvoriti čvrste temelje, s vremenom ćete biti u mogućnosti osvojiti galaksiju i ovdje osjećam punu majstor!

Da bi mogli igrati u galaksiji, trebate samo računalo s produžetkom od prosječne konfiguraciju zaslona 800 × 600 piksela, pristup internetu i moderni preglednik. Pridružite nam se u igri Galaxy potrebno vrlo malo vremena. Morate upisati e-mail adresu, stvoriti lozinku i kliknite na "Play for free". Otvaranje računa, ovime prihvaćate uvjete ugovora. Galaxy igra je sada dostupna za vas!

Na početku, te će se sastati osobnog asistenta, koji će reći gdje početi. Prvi put na vašoj bazi kako je postavljena, tako da sigurno može rasti bez straha od napada. Ti si dao određene vremena za izgradnju stambene jedinice, i gdje možete postavljati populaciju. Otvorite "Izgradnja" Možete jednostavno staviti stambenu jedinicu na pravom mjestu. Sada idite na Missy, koja je okupiti ljude. Uostalom, što se neće moći obavljati različite operacije, i imaju uspjeha u predstojećem osvajanja. Zatim izgraditi nuklearni reaktor. Njegova energija je potrebna za pokretanje važne funkcije za održavanje života tijekom svog posjeda. Sada kada ste položili temelje za svemirske postaje, vrijeme je da se graditi istraživački centar. Budući da se na taj način ćete otključati nove dostignuća znanosti i tehnologije. A sada dolazi vrijeme za istraživanje futurističkih tehnologija. Zašto ne započeti, primjerice, s laserski pištolj prvoj razini? Onda ide i plazma pištolj, a EMP emiter i railgun pištolj i ionska projektor. Sve to povećava ranjivost baze podataka, a ako se osjećate više sigurni.

Od Goodgame Galaxy igrati kroz razine koju će, s vremenom, mogućnosti su šire nego u početku. Stigavši ​​do treće razine, već možete graditi tvornicu za proizvodnju brodova, koje će potom biti korišten u napadima. Proizvodnja brodova biti sami. I bolje da budu marljivi - to ovisi toliko o! Kada brodovi su spremni, vi ste šef njegova flota će napasti. To je mjesto gdje zabava počinje! Otvorite karti sektora i napasti neprijateljske baze na prvom mjestu. Uzmi barem Goroksov. Zašto ih ne bi među chickie?

Vrijedno je spomenuti da je tijekom izvođenja svake misije oslanja određenu nagradu. Radi jedan posao, što se položaj i ponovno ukrcati se na novi posao. Uspostavom svoju bazu i širi iz sredstava galaksije, možete razmišljati o steći dobre drugove. Dostupnost saveznici značajno ojačati svoju poziciju u svijetu Goodgame Galaxy online. Zajedno sigurno ćete biti u mogućnosti provesti svoje planove i vladati galaksijom!

Kao što igrati igru ​​Galaxy, sudjeluje u borbi, što će imati veliku priliku da predstave svoju taktiku. Što će pomno planirati svoje poteze, više impresionirane će rezultirati. Go for it! Sve je u tvojim rukama!

Dragi avanturistički, šareni, bogati, dinamična projekt Goodgame Galaxy dugo vremena najviše ugodno iskustvo! Pokušajte ga na vlastitom iskustvu! Neka uspjeh prati sve svoje pothvate! Zabavite se! Uživajte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more