Oznake

Gord

Alternativna imena:

Gord je igra koja kombinira žanrove RPG-a i simulatora izgradnje grada. Grafika u igri je dobra, likovi su vrhunski izraženi, a glazba je odabrana s ukusom.

U igrici morate postati vođa Dawn Tribe i pomoći im da prežive u sumornom svijetu punom mističnih čudovišta.

Prije igranja Gord, prilagodite nadolazeću igru svojim željama. Odaberite scenarij, težinu, količinu početnih resursa, učestalost napada, pa čak i koliko loše vrijeme može biti opasno. Upamtite, svjetlije postavke ne čine igru uvijek zanimljivijom. Često najveće zadovoljstvo donosi igranje na visokoj razini težine.

  • Proširite i poboljšajte svoje naselje
  • Dovršite misije
  • Istražite neprijateljski svijet oko sebe
  • Dobijte resurse i vrijedne artefakte

Sve ovo i još mnogo toga čeka vas u ovoj igri.

Programeri su bili inspirirani slavenskom mitologijom, dobili su vrlo zanimljiv, pomalo zastrašujući tmuran svijet.

Nakon što prođete malu i nenametljivu poduku, moći ćete okupiti tim ratnika i započeti dovršavanje misija.

Zaplet igre je prilično zanimljiv i ponekad iznenađuje. Prije nego što preuzmete sljedeći zadatak, odlučite koga ćete regrutirati u svoj tim kako biste uspjeli.

Učvrstite, proširite i nadogradite svoje naselje između putovanja. Izgradite obrambene strukture, bez toga vaš mali grad neće moći odoljeti neprijateljskim plemenima.

Svi borci u vašem timu imaju karakter i skup jedinstvenih karakteristika. Sve utječe na njihovu sposobnost borbe. Nevolje kod kuće, bolest ili smrt rođaka mogu potkopati moral. Pobrinite se da svi borci budu puni snage. O tome može ovisiti ishod bitke.

Zadaci su različiti. Od vas se može tražiti da ulovite legendarno stvorenje, porazite neprijatelje u određenom području ili otkrijete tajne svojih predaka.

Kako budete stjecali iskustvo, vaši će ratnici postajati sve jači. Povećanje razine otključat će nove sposobnosti i vještine.

Izgradite oltar bogovima i molite se. U znak zahvalnosti, bogovi će vam otvoriti nove vrste magije.

Bitke u igri se odvijaju u naizmjeničnom načinu rada. Nakon što ste upoznali neprijatelja i uključili se u bitku, odlučujete tko će iz tima na koji način napasti neprijatelja ili, naprotiv, zaštititi i eventualno ojačati saveznike. Nakon zadanih naredbi počinje bitka tijekom koje se vaši potezi izmjenjuju s potezima neprijatelja.

Osim očitih tehnika tijekom bitke, možete koristiti prirodu oko sebe da sakrijete prepreke od neprijatelja ili da steknete kontrolu uma nad zvijerima i natjerate ih da se bore za vas.

Ne zaboravljaju ažurirati igru s vremena na vrijeme, dodajući nove zadatke, oružje, oklop i proširujući kartu.

Gord besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati sada, bez vaše pomoći Pleme Zore će nestati, proždreno divljim plemenima i mističnim čudovištima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more