Oznake

Gothic 2

Alternativna imena: Gothic 2

Game Gothic 2 je trodimenzionalna računalna igra, u kojoj radnje odvijati u trećem licu. Ova igra je nastavak prvog dijela gotike.

Preuzmite Gothic 2 iz službenim stranicama igre ili pre-order igre diska. Također preuzeti igre Gothic 2 može biti na bilo kojem drugom mjestu koje pruža ovaj pristup.

Događaji u igri Gothic 2. razviti nekoliko tjedana nakon što je akcija dogodila se u prvom dijelu gotike.

U računalnoj igri Gothic 2 Vaš lik može izabrati jedan od smjera

1) Paladini - ima melee oružje i rune (Uništenje ili obnova). Red je uglavnom Palladino Gospodin Hagen. Paladini su smješteni u Horinise.

2) Vatra Mages - su stanovnici samostana nevin. Archmage je Pirokar krug vatre.

3) Plaćenici - može se koristiti kao gužva oružje i daleko. Za njih učiti magiju vrijedi mnogo više od Paladini ili čarobnjaka. Oni se nalaze na farmi Onar. Lee - da je plaćenik kapetan. Tada on postaje lovac zmajeva.

Sve ove klase u cijeloj igri će se podijeliti u podklase. Odjel će doći iz razvoja vještina i sposobnosti karaktera.

U uzbudljivoj igri gotičke 2 oružja podijeljena na:

1) gužva oružje - dvije ruke i jednom rukom ga (noževi, mačevi, sjekire).

2) Ograničena oružje - je luk, samostrel.

Gothic 2 igre, koji je podijeljen u poglavlja. Igra ima samo šest poglavlja, od kojih se pojavljuju njihove akcije i nove heroje

1. Prijetnja - ovo je prvo poglavlje, koje pronalazi svoju prvu misiju. Ovo poglavlje ne dolazi do ozbiljnih događaja. Poglavlje se sastoji od istraživanja, susreti s prijateljima, poboljšanje vještina i razvoja iskustvo. Glavni cilj ovog poglavlja je da ne izgubite sve svoje vještine.

2. Povratak na koloniji - U drugom poglavlju, koje ćete trebati dobru pripremu i puno strpljenja. U ovom poglavlju, vi zapravo ne ispunjavaju prijateljske znakove, prije svega na način da ćete naići na neprijatelja od kojih ćete morati pobjeći ili se brani.

3. Nevine oči - ovo je treće poglavlje, koje će biti veliki broj složenih zadataka. Bitke u ovom poglavlju zapravo neće dogoditi.

4. Lov Dragons - ovo je četvrto poglavlje, koji je pun bitaka. Kroz ovo poglavlje, morat ćete stalno se uključe u borbu s neprijateljima, zmajeva.

5. Odlazak - Peto poglavlje, koje mnogo vremena morat ćete potrošiti na istrage, razgovore i raspletom intriga.

6. Dvorane Irdorata - ovo je zadnji, šestom poglavlju, u kojem ćete se morati suočiti najmoćnije neprijatelje, ali zbog svojih iskustava i vještina, što ih nositi.

I tako, ako ste zaintrigirao opisu, preuzeti igru ​​gotike 2 možete na bilo kojem mjestu koje pruža ovaj pristup.

Razviti vještine svog karaktera, steći iskustvo i poraz neprijatelja. Dokazati svima da ste u stanju pobijediti sve zločince i postizanje ciljeva.

Game Gothic 2 Night of the Raven neće ostaviti ravnodušnim bilo kojeg igrača!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more