Oznake

Granado Espada: Call of Destiny

Alternativna imena: Granado Espada, scions sudbine

Danas ćete putovanje u svijet pun avanture i eskapada, jer Granado Espada: Call of Destiny online igre u duhu romantizma XVII stoljeća. Uzbudljiva bitka u ovoj igri pretvoriti u krvavi maskenbal. Pretpostavimo da ste zaštićeni od glave do pete s metalnom oklopu, ali i na modi toga vremena ne mogu držati korak. Uređena junaci igre punjenje bujne kostime tog vremena kao potkošulja ili prekrasnim dama haljini. U priči igrač je poslan da istraži novootkriveni kontinent imaginarni (u odsutnosti može pretpostaviti da je to New World). Uz atraktivne grafike, vaš sluh će miluje klasičnu instrumentalnu glazbu, što doprinosi samo na ukupno uranjanjem u svijet uzbudljive avanture.

Za igru ​​Granado Espada: Call of Destiny igra klijent treba, što se može skinuti na glavnoj stranici Granado Espada. Zahtjevi sustava za igre izgledati ovako:

Operativni sustav: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Minimalna: Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM-a, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimalno: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM-a, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Bez prepreka da uronite u svijet avanture najprije morate stabilnu internet vezu, pogodan pregledniku i provjerite u igri Granado Espada: Call of Destiny, što neće biti teško proći. Prvo, u "Registracija" dijelu morate unijeti nove igre podataka

1. morate se prijaviti - mislim željeni naziv lik za koga ćete igrati.

2. Nova gaming lozinkom.

Nakon toga pritisnite "Enter" i primiti poruku o uspješnom vezu s poslužiteljem u igri.

Možda morati pričekati neko vrijeme, ako server preopterećen, jer svijet Granado Espada već ima tisuće obožavatelja. Tako igra Granado Espada: Call of Destiny online zahtijeva malo vremena za učitavanje. Za registraciju Granado Espada: Call of Destiny i sve ostale boot u igri su brzo savjetuje da isključite sve programe na računalu, pogotovo Pošalji drugih datoteka s interneta (torrent klijenti i download). Također na igru ​​poslužitelju tjednik profilaksi. Utvrdilo njegovo djelovanje može biti pokazatelj stanja na poslužitelju koji je na glavnoj stranici web-mjesta - u gornjem desnom kutu.

Kad se veza s igra poslužitelja Granado Espada online zadovoljni, od vas će se tražiti da unesete naziv svoje virtualne obitelji. To ime će biti aktivna za sve likove koji su u mjesto na računu. Ime promjena zahtijeva od vas da uklonite sve stare likove, tako da dobro razmislite prije nego što odaberete.

Kad prijavljivanja što ukrcati na avanturu koja se otvara za vas online igre Granado Espada: Call of Destiny. Prva igra vas nosi u vojarnu. Oni su temelj za svoje likove. Vi gradite svoje heroje svijet Granado Espada i formiranju borbene skupine od tri znaka. Da bi se stvorili novi lik u igri Granado Espada: Call of Destiny online uvijek pritisnite "Stvaranje karakter."

Igrajte igru ​​Granado Espada: Call of Destiny online i graditi svoju stranku, od vas će biti u skladu s likom klase kao što su

1. Warrior: obdarena velikom fizičkom snagom. Jaka gužva oklop i hvala može izdržati dovoljno dugo. Stoga je potrebno koristiti ovu klasu pokriti ostatak grupe, koji su se digli protiv iz daljine.

2. Mušketir: Vatreno oružje specijalizirana u dugom razaranja, koji se može mijenjati.

3. Scout: pomoćni odred za cilj ozdravljenje, jačanje saveznike pomoću napitaka i slabljenje neprijatelje zamke.

4. Mag: usmjerena na primjenu velike štete uroka iz daljine pod krinkom saveznika. Možete provesti pravopisa "lebdenja" i postala otporna na gužvu.

5. Elementalist: svestrani mađioničar koji je vozio elemente može podnijeti velike štete, kao i poticanje zaštitnog uroka na savezničkih vojnika. Nedostatak - vrlo slaba obrana.

Kao što možete vidjeti, svaki razred ima svoje karakteristike, prednosti i slabosti. Online igre Granado Espada omogućuje vam da odaberete ime i spol lika. Prvo, možete stvoriti samo jedan karakter, ali nakon što prolazi kroz neke jednostavne trening misija stvorite malo više. Više igrate igru ​​online Granado Espada: Call of Destiny, više novih likova sa jedinstvenim sposobnostima, oružja i izvornom izgledu, možete stvoriti u svojim vojarnama.

Nakon što stvorite svoj prvi lik se to pretvorilo u momčadi. Sada stati igrati Granado Espada: Call of Destiny. Za pregled streljivo svoj karakter, kliknite na "View opremu." Za svaku klasu u igri vidjeli svoju stvarnu municiju. Za mušketira osnovne vatrenog oružja, za ratnika - mačevi i oklop. Oprema može doći u borbi s čudovištima ili kupiti novcem.

Najbolji način da zaradite novac u ovoj igri nakon velikih bitaka triple prodati svoje neželjene artefakte na tržištu. Na taj način pokušati pažljivo provesti pomesti blaga, nakon borbi i nositi više. Neka većina tih predmeta su došli u ruci, ali oni profitabilno mogu prodati.

U gradovima ćete pronaći različite trgovcima koji imaju vlastito uže specijalnosti

1. Trgovac oružjem - u prodaji je pištolja, pušaka, streljiva i streljiva za mušketira.

2. Trgovac oružjem - prodaje oružja na vojnike mačeva, oklopa, kacige, itd.

3. Trgovački čarobnih alati - ima proizvode za mađioničare i Elementalists: čarobni štapić, amajlije, i tako opseg

4. Trgovački alati - prodaje napitaka napuniti zdravlje i mana. Također prodaje školjke i ostale predmete koje su koristili znakova.

5. Kovačnica - oružja i oklopa tijekom bitke istrošiti, pa im je potrebno za popravak.

U Granado Espada: Call of Destiny igrati zabavna i nije dosadno. Vi ćete sudjelovati u uzbudljive pustolovine koje ste stvorili kao dio obitelji - tri-čovjek odjeljenje. Glavni izazov u stvaranju obitelj je kako bi se osigurala njegova univerzalnost. To je, svaki član vaše obitelji trebao biti komplementarna s distanciranjem od svojih rođaka. Upravljanje ovakvo odvajanje je vrlo jednostavan. Vi kontrolirate samo jedan igrivi lik i imati priliku da se prebaci na druge, a preostali članovi momčadi te slijediti.

Avanture i avanture u duhu romantizma, što daje igri Granado Espada: Call of Destiny, čeka vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more