Oznake

Grand Fantasia

Alternativna imena: Grand Fantasia

Grand Fantasia online - besplatna multiplayer MMORPG igre, kombinirati fantasy i anime stilova istodobno. Game Developers - Aeria igre. Tvorci nije ignorirati bilo čak i sitne pojedinosti igranja. Projekt uravnotežena, savršeno dizajniran, živopisan i sjećanju. Sve što će učiniti ovdje, donose neopisiv užitak! Igre Grand Fantasia - ova bitka jedni protiv drugih, i masovne bitke, a trgovina korisne predmete, i podići kućni ljubimci, i uništenje zlih šefova, i opasna putovanja u tamnicama, i proučavanje šarene mjestima gaming prostore. Čak spomenik igrač sam moći podići, a da ne spominjem takve sitnice kao što je instalacija za glačanje. Vaše mogućnosti su gotovo beskonačne! Počevši način običan rookie, ne samo proći put kojim je nakon toga mnogi drugi prije vas, ali i zamotana u putu svoje sudbine. Nakon postizanja određene razine razvoja, možete prilagoditi svoj lik! Svatko ima pravo biti jedinstven, poseban i poštovan od strane drugih zatvorenika!

Zbog online igre Grand Fantasia je klijent, morate ga instalirati na svoje računalo. Pridružite nam se u igri Grand Fantasia omogućit će klijentu za početak preuzimanja. Otvaranje računa, unesite e-mail adresu, stvoriti lozinku i unesite svoj datum rođenja. Registracijom pokazuje svoj puni prihvaćanje pravila projekta. Pritiskom na ovaj gumb, otvorite vrata otkriti cijeli novi svijet bez daha! Grand Fantasia check - svojevrsnu prebivališta u ovom svijetu. Sada ste postali stanovnik basnoslovan zemlji legalno! Međutim, ne treba zaboraviti da je dobro trčanje igra potrebni kao Minimalna konfiguracija:

- Operativni sustav Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista ;

- Procesor 2. 4 GHz Intel Pentium 4,

- Slobodan prostor na tvrdom disku 2 GB;

- Video nVidia GeForce FX 5200 ili ATI Radeon 9600

- Zvuk kompatibilan s DirectX 9. 0C;

- RAM 512 MB;

- Online 56 kbps modema ili DSL / Cable.

Samo ako računalo ima potrebno konfiguraciju, moći ćete u potpunosti uživati ​​u igru ​​tamo bez bilo kakve propuste.

Svatko tko je nesebično na fantasy svijet, igrat će u Grand Fantasia od Siwa Island jednostavan novak. Na ovom otoku su udobne, kao i steći znanja. I baš kao što smo krenuti naprijed što se otvoriti mogućnost da se odluče za jednu od klasa. Možete postati borac, te je poznat po svojoj snazi, ali hrabrosti da bude Huntsman, nositi se s velikim borbenim misijama iz velike udaljenosti, odabrati put Singer-a i biti u mogućnosti da se uključe u liječenju potrebu ili postati šarmer i posjeduju najjače čarobnu uroka. Svaki razred ima svoje posebne vještine i sudbinsku put razvoja. No, on je razgranata dovoljno, pa izbor je na Vama. Na primjer, s 15 na razini kotač već postaje Mađioničar, i dosezanjem 30, birati između putu Učitelja ili Necromancer. Nakon znaka do razine 65, samo oni mogu obrađivati, a njihov razvoj nastavlja na individualan način.

Za različitim likovima i različitih oružja na raspolaganju. No, još uvijek smrtonosna objekti imaju sljedeće funkcionalne svrhe: vatreno oružje i oružje za podršku i nanosi štetu. Osim toga, tu je jednom rukom i oružje, a dvoruchnoe za desne ili lijeve ruke. Dobra oprema - uspjeh u borbi! Uzmite si vremena da se brine o njoj!

No, oružje i oklop nisu jedine stvari s kojima će Grand Fantasia igraju. Postoje mnoge korisne stvari koje možete ili pronaći ili kupiti. To su elementi potrebni za potrage, opći i posebni predmeti. Usput, kupnja može biti donesena na NPC, koji su vlasnici trgovine. Trgovina u igri na sve dobro razvijena, a čak možete dogovaram s pravim igračima.

Značajna činjenica u Grand Fantasia online imaju kućne ljubimce koji vas prate bilo kada, bilo gdje. Obzira na to koliko ste ih educirati, to ovisi o prinosima koje se mogu dobiti od njih. Ove životinje ne koriste samo kao transportne vožnje, ali i pomoći prikupiti vrijedne resurse. Predano ste uz to što je u mogućnosti da se razvije, a prije ili kasnije dođe na liniju evolucije. Lijepo je da se na kraju može dobiti nekoliko duhovi i vaš život puno jednostavniji!

Igrajte igru ​​ Grand Fantasia online može biti kao što je osobno sviđa! Uostalom, tu su i zadataka za jednom proći, zadaće koje zahtijevaju timski rad, kao i odredbe koje će biti na zubima samo cehovi. Postanite član ceha - znači otkriti dodatne mogućnosti. Dakle, možete sudjelovati u velikoj masovne bitke koje usamljeni mjesto ne može biti. Odlučite se za sebe!

Požuri se pridruže zabavne zajednicu i uživati ​​u svim pluseve uzbudljiv projekt! Razočaranje nije prijetio, pripremite se za čvrste ugodnih iznenađenja! Sretno! Neka osmijeh nije napuštao lice!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more