Oznake

Grand Prix utrke

Alternativna imena: Grand Prix utrke

Ako želite biti u tim šef F1, tu su i online igre koje omogućuju vam da pokrenete svoj vlastiti tim u Formuli 1, a jedan od njih je i Grand Prix Racing Online igra ili igra GPRO. Ima oko 300.000 aktivnih Menadžeri online utrke koje su zarazna i dugotrajan. No, hoće li ili neće odbiti takvu zabavu pokušati upravljati Svjetskog kupa pobjednički tim?

Prije igrati Grand Prix Racing Online, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM, grafička kartica - 128 MB. Grand Prix Racing Online prijava ne uzima puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite stavku "Registration";

2. Dajte ime na svoj karakter;

3. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

5. Unesite svoje ime, zemlju prebivališta i datuma rođenja,

5. Odaberite "Registracija".

Grand Prix Racing Online je 100% bez igre. Postoje dodatne funkcije za koje možete platiti postati pretplatnik, a mi ćemo se s njima kasnije. U suštini, točka u igri Grand Prix Racing Online privlači upravljačke programe za svoj tim i upravljanje tim za 17 sezona utrka, da, u prosjeku, traje dva mjeseca. Postoje dvije utrke za tjedan dana u Grand Prix Racing Online, a između rasa imate priliku za nadogradnju svoj automobil, možete uzeti test i poboljšati svoje objekte utrke.

Imate li proračun u svakoj sezoni 30 milijuna dolara u Grand Prix Racing Online igre koju je potrebno angažirati vozača te ga plaćaju na temelju ugovora, prije odlaska na utrku. Dodaj u ovo gubljenje proračuna za nadogradnju vašeg automobila na skuplje dijelove u igri GPRO, što poboljšava performanse automobila i izgradnju svog tima u tehnološkom centru McLaren, onda svoj bankovni račun brzo može postati prazna. Dobra vijest u Grand Prix Racing Online o vašem novcu je činjenica da je bolje da obavljaju zadatke, više novca ćete dobiti nakon svake utrke. Također možete naći sponzora i potpisati ugovor s njima za sezonu. Naime, ključni momenti u igri Grand Prix Racing Online upravljaju svojim financijama i njihov točan privitak.

Naravno, pravi razlog igre - utrka u Grand Prix Racing Online. Jednom kada se vozač i pogodnosti stvoreni za igru, što je potrebno kako bi usavršili svoje vještine i zaraditi pravo sudjelovati u utrci. Vi ćete biti u Grand Prix Racing Online igru ​​sada za osam krugova prije praksi kvalificiranja dobiti dva mandata, koji se onda u kombinaciji zajedno čine ukupno vrijeme za raster (vaš drugi kvalifikacijski krug učinjeno s rezervom goriva u utrci).

Kao početnik pokrenete igru ​​Grand Prix Racing Online u Ligi Rookie, a ako ste uspjeli dobiti u prva četiri (s pozitivnog salda novca) na kraju sezone, što će prešli na sljedeću razinu: "Amateur" «Pro» i "Master". Krajnji cilj je postići razinu "Elite", u kojoj postoje samo četrdeset i dostupnost u svako godišnje doba.

Za početnike, tu je "Vodič za početnike" koji će vam pomoći, kao i iznimno udobne poglavlje "Pitanja i odgovori". Na našoj igri GPRO možete susresti s drugim menadžerima i sastati se s njima tražiti pomoć i dobiti pomoć.

Također imate mogućnost platiti novac kako bi postali "navijač" u Grand Prix Racing Online. To će vam dati dodatne pogodnosti, kao što su sposobnost da pokrenete vlastiti tim više prilika u statistici, i sposobnost da se pronašli najbolji vozač za vas u svakom sezone igra GPRO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more