Oznake

Grand Theft Auto V

Alternativna imena: Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V igra koja je uspjela postati dostojan nastavak vlastitu liniju. To je izvrsna multiplatform igra koja se sastoji u akciji žanra. kao igra developer proslavila Rockstar North. Prvi trailer za projekt pojavila u 2011, no njegova službena prezentacija održana tek krajem 2013. Igra će biti dostupna za Xbox i PlayStation. Kao programeri kažu, ovaj projekt će se najveći i najambiciozniji u povijesti linije. Danas, igra stvarno ima najveći open-world igra - pravi božji dar za gamere.

Igre Grand Theft Auto 5 potpunosti može zadovoljiti sve zahtjeve tih simulatora navijača. A pitanje je sada se ne radi o projektima poput The Sims. Uostalom, vi to priznati, barem jednom u životu, ali se pitao zašto se računalo programeri neće stvoriti nešto sasvim demonstriraju stvarni život. I na kraju, ova ideja je doveo u stvarnosti. Tijekom dugih godina programere na Rockstar su provesti tu ideju. Dodatni elementi epitomising sve prethodne igre, GTA 5 je postala neka vrsta finala.

Danas sa sigurnošću možemo reći da je Grand Theft Auto 5 pc - to nije jednostavno Simulator kradljivac automobila. Ovaj projekt predstavlja mnogo važnije nijanse. Prvo, broj aktivnih znakova povećao nekoliko puta, a kao drugo, oni su postali više interaktivni. Dakle, sada je vaš lik će biti u mogućnosti komunicirati s drugim likovima, igrati tenis, govori o političkim i apstraktnim temama, ili meditira zajedno sjedili u baru. Možda nisu svi detalji precizirao je savršeno, ali to ne utječe na opću ideju - svi ti elementi omogućuje vam da se nenadmašan okus.

Za početak igre, najprije morate preuzeti Grand Theft Auto 5. Učinite to brže i lakše će se korištenjem pomoć torrent trackera. Idete u igri, vidjet ćete da su čak tipične GTA-shnye elementi u njemu izgledati potpuno drugačije. Ovaj projekt - savršen primjer onoga što se događa kao rezultat produktivne suradnje dizajnera, developera i pisaca. Najvjerojatnije, kreatori igre postaviti cilj - omogućiti igračima tražiti druge strane ekrana, da mu pomogne postati intimni s glavnim likom, dajte mu priliku da žive svoj život.

Kao što GTA V, igra li se zaljubiti na prvi pogled, a zatim "ne pustiti" jako dugo vremena. Naravno, i nakon neke će GTA7, igrači uživajući u novini, vratit će se u dobrom starom projektu.

GTA 5 igre igrati odgovorno i da je teško, radi puno novih originalnih misija i zadaća, vještina i crpne samo živi život običnog čovjeka. Ova igra je priznat kao jedan od najvažnijih visoko kvalitetnih projekata u protekloj godini, čini se da je samo da ga testirati osobno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more