Oznake

GTA: Epizode iz Liberty City

Alternativna imena: GTA: Epizode iz Liberty City

Cijela linija igre GTA - zbirka legendarnih i uspješnih projekata koji može zarobiti jednom i za sve. Svake godine broj novih navijača u igri raste mnogostruko - obnove i proširenja projekta čekaju nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta. GTA EFLC pc - Dugo očekivani poklon za gamere. Ova igra se razlikuje temeljitost, te ga izjednačiti s brojem projekata koji između verzije razlikuju samo osnovne elemente samo jezik ne pali.

Ovaj projekt - punih dvije utakmice. Jedino što umanjuje njihovu nezavisnost - niska trajanje. Pričama Grand Theft Auto: Episodes iz Liberty City je usko povezano s izvornika, ali programeri su uspjeli stvoriti jedinstven i jedinstvene nove igre događaja. Čak i činjenica da su i "subverzija" pojaviti u ogromnom projektu u istom gradu, ne pokvariti ukupni dojam u igri. Tvorci sljedećoj epizodi GTA uspio učiniti nemoguće: stvoriti dva potpuno nejednaki igre. Odmah nakon što je početak igranja igra se osjećaju razliku od atmosfere i anturazhnye.

Usput, o početku igre, kao i prije, prije nego što možete isprobati svoju sreću u projekt će morati preuzeti GTA 4: EFLC. Postupak instalacije će se između 15-20 minuta snage, ako pobjegne za pomoć prilikom preuzimanja torrent trackere. Idete u igri, odmah ćete shvatiti što su glavne značajke projekta. Dio The Lost Damned i malo otvoren za vas u tajne života običnog ulica moto bande, čiji su članovi, ne podliježe općeprihvaćenih normi i zakona - oni imaju svoje viđenje života. I balada Gay Tonyjem - bogati Povijest pokazujući Glam partijama i skupe aute gorgeous Dama i ... Isti stav pravilima propisima da izgubljenu Prokletih.

GTA EFLC - igra koja pripovijeda priču o suvremenom svijetu, u kojem novac je simbol snage. Velike promjene u projektu do sada nije, no, sve je to nadoknađeno velikom gameplay i kul grafike. Da bi se lako za vas da "temeljna obuka", upozorio je u unaprijed da je ova igra parcela nije osobito utječu na gameplay - to je ovdje potrebno više za stvaranje odgovarajuće atmosfere.

U GTA EFLC igri će se svidjeti svim ljubiteljima projekta, bez izuzetka, koji, da budem iskren, zemljište-to stvarno ne treba, glavna stvar - da uništi sve protivnike. No, posve različite strategije igre fasciniraju dugo. Na primjer, u "biciklist sage" ne morate steći prestiž suradnike, jer svi članovi motociklizma bratstva odavno je prestao biti samo prijatelji, obitelj - pa oni su vjerojatno da će biti obilježeno. Ali Ballad of Tony će posve drugačiji, lažni i nepravedni svijet, gdje je gotovo sva pitanja moraju riješiti šakama. U ukloniti kako bi se GTA EFLC videa prikolici pokazali sve glavne prednosti projekta. Od toga će vas naučiti i novi mini-ciljeve i zadatke. Zainteresiran?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more