Oznake

Grand Theft Auto: San Andreas

Alternativna imena: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas je još jedan projekt u video igre serije Grand Theft Auto. U liniji glavne igre, to je peti. Računalo verzija se pojavila u 2005. No, prije nego što je stigao do ruskog igra tek u 2010. Kao iu svim prethodnim verzijama ove serije, sve se radnja odvija oko jednog lika. No, za razliku od prethodnih utakmica, ovdje igrač može promijeniti svoj karakter, ne samo kroz odjeću, ali i za promjenu ustava. Na primjer, glavni igrač koji ima nadimak CJ, mogu pohađati teretanu, poboljšanje izdržljivosti i probijanje moć.

Kako bi se igrati morate preuzeti GTA: San Andreas. Tada instalirati na vaše računalo i uživati ​​u igri. Akcijski plan razvijati u 1992, kada je gradskim područjima Kalifornije kriminal cvjeta. CJ, on je Carl Jones - Afroamerikanac 25 godina - vraća u Los Santos (grad koji je postavljen u izmišljenoj državi San Andreas), nakon pet godina provedenih u Liberty City. U gradu se vraća zbog sprovoda njegove majke. Majka je umrla u rukama lokalne bande. Nakon pogreba, on se vraća kući, no na putu susreće policajca. Smrt protagonist je zaslužan članovi zaraćenih strana, i prisiljeni raditi na "ne čiste" policije.

Tijekom GTA: SA igra igra će biti u mogućnosti ne samo hodati, trčati i kretati automobilom, ali i da iskoriste bicikl. Osim toga, kvaliteta vožnje će ovisiti o osobnim karakteristikama karaktera, kao što su izdržljivost.

Nakon povratka kući, CJ susreće prijatelja iz djetinjstva koji ga posvećuje sve finese podzemlja, koji se događa u ovom trenutku u ovom gradu. Važno je napomenuti da je GTA: San Andreas, možete igrati ne samo na računalo, ali i na Xbox i PlayStation. No, mnogi još uvijek preporučujem ga računalo verziju, kao što će biti puno lakše koristiti sve značajke igre.

Stvaranjem ogroman svijet igre, programeri su uspjeli povećati broj zanimljivih priča i stilova, u usporedbi s prethodnim igrama lineup. Dakle, igra GTA: San Andreas je bio u mogućnosti osigurati veći broj različitih uličnih znakova koji mogu komunicirati ne samo među sobom, ali i sa Karlom. Neki od likova nužno pojaviti samo na određenim mjestima. Štoviše, u svakom dijelu grada nalaze se jedinstveni likovi. Jedan od onih igara koje je sukob raznih kriminalnih bandi koje se stalno bore za njihov utjecaj na određenom području grada.

Također treba napomenuti da je zemljište u igri je stvoren ne samo zaposlenicima zahvata, ali i profesionalni pisci. Na primjer, može postojati i izdaji, ljubavi i razočaranje. Kako bi se osjećali jače scenarij, stručnjaci preporučuju da se prvo gledati videa GTA: San Andreas, a tek onda započeti igru.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more