Oznake

Grand Voyage

Alternativna imena: Grand Voyage

Igra Grand Voyage - besplatna browser-based multiplayer role-playing strategije srednjovjekovna tema s trećom osobom. Developer projekta - tvrtka Ngames. Tvorci ponuditi korisnicima prenose u svijet mašte i ići na uzbudljivim putovanjima, kao i da se uključe u trgovinu i izdržati žestoke konkurencije među isto kao što su gladni i brze bogatstvo trgovci. I još se više puta sudjelovati u borbama, jer postoje mnogi lopovi koji žele oduzeti dobro. Srednjovjekovni puta su uglavnom nemirna i trebali biste uzeti u obzir kada se počinju igrati Grand Voyage. Pirati neće biti ovdje, ali rat između trgovinskih protivnika ne manje žestok. Vi treba temeljito pripremiti za borbu, ali je potrebno da se razvije svoju flotu. U početku ćete imati primitivni brod, ali s vremenom postati gospodariti ogroman trgovinski flotu. Ako ste privučeni igre sličnih predmeta, što će oduševiti Grand Voyage online. Osim zdrave gospodarske komponenta projekta ima puno prednosti. Ova lijepa grafika, oku ugodan, a mogućnosti koje su na raspolaganju za igrače, i dinamične promjene cijena na tržištu, te veliki broj radnih mjesta za koje računa za dobar hljeb.

Sve što je potrebno vratiti u doba kasnog renesanse - to je uobičajeno Grand Voyage registracija. Možete provesti samo nekoliko minuta da ispunite poseban obrazac, a zatim biti u mogućnosti da se pridruže gaming zajednica i da poduzme hitnu poslovanje, što je odmah navaliti hrpu. Navy igra važnu ulogu, a to je da se u tom stanju je. Da bi vaša flota boesposoben morate neprekidno ga razvijati, učiti, proširiti. Brodovi možete napraviti svoj vlastiti. Veliki izbor modela. Uhvatiti gradnju drugog broda, to je vrijedno pamćenja pouzdana oružja. Da, u početku ste upravo kapetan, jedan od mnogih u tom svijetu. No, postoji velika vjerojatnost da će postati legendarni osobnost i slavu za svoje uspjehe.

Usredotočite se na trgovanje poslovanje. To je trgovina u središtu vašeg života. Dok taj proces može biti vrlo opasna. Tržišne cijene se formiraju od strane samih igrača. U vašoj moći da se utječe na situaciju. Borba za trgovinu vrijednosti se nastavlja tijekom igranja. Ako ste naučili kako se njihova konkurencija, uspjeh i napredak su osigurana. Sa svakim novim razini igrati igru ​​Grand Voyage postala zanimljiva. I kada dođe vrijeme za početak trgovanja cehova, i ne osjećam se kao čovjek koji je stajao čvrsto na nogama u ovoj beskompromisnom svijetu.

Postanite Ace of trgovinskim pitanjima, da brane svoje interese u grijanim bitkama, napraviti karijeru naglo i brzo - i neka propada zavidnu nemoćni bijes! Besplatno Grand Voyage daje igračima more radosti. Pokušajte uljepšati svoje slobodno vrijeme zabave, a to je da sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more