Oznake

Ereality

Alternativna imena: Ereality

New Faces Reality neusporediv igra se razlikuje od svih drugih online projekata za svoje posebnosti. Prema svima onima koji su već imali priliku susresti se s igri jedan-na-jedan, on ima ogroman potencijal i dobru priliku osvojiti naklonost mnogo više igrača diljem svijeta. Ova uloga igranje igra, izrađene u žanru MMORPG , izračunava se na velikom broju korisnika. Kao projekt browser-based, ne morate instalirati nikakve dodatne programe ili datoteke, a za početak igre imat ćete samo biti registriran samo na licima Reality online.

Kao što znate, možete očekivati ​​aktivnu interakciju sa svim registriranim korisnicima igri. Danas postoji veliki broj prijavljenih sudionika, tako da bude spremna za te upoznati nove ljude s istomišljenicima. Vi ćete biti uključeni u borbe i bitke koje će se dogoditi na rubu stvarnosti u stvarnom vremenu. Ova igra omogućuje i pojedinačnih i grupnih vrsta borbe, i, sukladno tome, od vas će biti u mogućnosti da se pridruže klanovima i djelovati protiv kombiniranih snaga neprijatelja.

Od ove online projekt za početak utakmice, kao što je spomenuto, Faces reality check je nužan proces. Cijela igra sučelje prilagođeno za ruskim igračima, tako da bi trebalo doći do poteškoća registraciju.

1. Za registraciju započeo, potrebno je kliknuti na gumb isto "Sign Up", koji je na početnoj stranici igre.

2. Nakon toga će vam biti na raspolaganju obrazac za registraciju, koji će vam trebati ispuniti, nakon svih savjeta i sustavom za navođenje, navodeći korisničko ime, lozinku i odabirom seks karaktera. Tek tada možete početi igrati Lica stvarnost.

Po želji, svaki početnik može prijaviti u sustav koristeći svoj račun u jednoj od društvenih mreža. Popis svih podržanih društvenih mreža je također zastupljen na početnoj stranici igre.

Glavna značajka ove igre je da njegova administracija stalno pokušava održavati kontakt sa svakom od korisnika, nastojeći zadovoljiti sve želje i ostvariti i najluđe ideje. Dakle, svaki tjedan u igri obnovljeno zadataka i zadaća poboljšati igrivost.

Počeo igrati igru ​​rubu stvarnosti, možete naučiti osnove čarobne stvari i naučiti nove vještine. Projekt ima napredne značajke ulogu igra znakova koji daje igri daje posebnu čar. Na rubu stvarnosti postoji nekoliko glavne skupine likova, uključujući:

1. Knights.

2. Berserkers.

3. Valkyrie.

4. Nosferatu .

Kao što možete vidjeti, što će biti dobar izbor. Također, svaki igrač će biti na raspolaganju svim osnovnih elemenata: zemlje, vode, zraka i vatre.

Najugodnije je činjenica da su slobodni Faces Stvarnost može igrati bilo tko. Pobjeda u ovoj igri je dobro zasluženi uspjeh, a ne proplacheny proces.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more