Oznake

Rat u sivoj zoni

Alternativna imena:

Gray Zone Warfare je pucačina iz prvog lica sa zanimljivom radnjom. Možete igrati na računalu. Grafika je izvrsna, svijet i oružje u igri izgledaju neobično uvjerljivo. Glasovna gluma izvedena je visokokvalitetno, glazba pomaže osjetiti napetu atmosferu igre kada je to potrebno za radnju.

Događaji u igrici odvest će vas na područje jugoistočne Azije na mali otok u karanteni nakon misterioznog događaja koji se tamo dogodio.

ljudi koji žive na ovom mjestu evakuirano je na sigurno mjesto. Vi, kao dio odreda jednog od tri PMC-a, morate izvidjeti područje i pripremiti pronađene dragocjenosti za otpremu na kopno.

Tijekom igre sudjelovat ćete u opasnim pucnjavama, svaka od njih može biti fatalna.

Prije nego počnete sa složenim zadacima, imat ćete priliku, zahvaljujući savjetima, brzo razumjeti kontrolno sučelje.

Radnja je zanimljiva i mogla bi vas iznenaditi. Saznajte priču svakog lika i odlučite kome možete vjerovati.

Igranje Gray Zone Warfare bit će zanimljivo zbog raznolikosti zadataka:

  • Istražite otok kako biste pronašli sve skrivene lokacije
  • Sudjelujte u brojnim bitkama sa svojom grupom boraca
  • Poboljšajte svoje borbene vještine kako stječete iskustvo
  • Proširite svoj arsenal dostupnog oružja
  • Modificirajte oružje kako biste ga učinili učinkovitijim na bojnom polju

Ovo su glavne aktivnosti s kojima ćete se susresti u Gray Zone Warfare PC.

Igra izgleda vrlo realistično, svi likovi imaju osobnost, povijest i karakter. S nekima ćeš se sprijateljiti, ali bit će i onih koji će stvarati probleme. Važno je na vrijeme prepoznati prijevaru, inače zbog izdaje možete izgubiti sve što ste postigli.

Na otoku ima mnogo vegetacije, pa se treba čuvati zasjede, ali krajolici izgledaju prekrasno.

Igra ima ogroman broj različitih oružja. Odaberite ono što vam najviše odgovara i što najbolje odgovara vašem individualnom stilu igre. Postoji mogućnost nadogradnje pištolja i pušaka prema vašim željama. Imajte na umu da različite vrste nišana mogu biti prikladnije za različite misije i još mnogo toga. Možete prilagoditi svoju opremu prije svake misije.

U Gray Zone Warfare, karakteristike lika su pod utjecajem svake ozljede koju zadobije, stoga biste trebali pokušati paziti na svoje zdravlje i ne biti ozlijeđeni. Programeri su obratili pozornost na fiziologiju, s ozljedom noge kretat ćete se sporije, ozlijeđena ruka spriječit će vas da ciljate, sve je kao u stvarnom svijetu. Odaberite vrstu liječenja koja će umanjiti posljedice ozljede.

Ne treba vam internet za igranje, samo preuzmite Gray Zone Warfare za igranje offline.

Gray Zone Warfare besplatno preuzimanje, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam portalu posjetom web stranici programera ili korištenjem veze na ovoj stranici. Tijekom rasprodaja to se može učiniti uz popust.

Počnite igrati odmah kako biste postali PMC borac i prihvatili opasne, ali dobro plaćene misije.

Minimalni zahtjevi:

Zahtijeva 64-bitni procesor i operativni sustav

OS: TBA

Procesor: TBA

Memorija: TBA MB RAM

Grafika: TBA

DirectX: verzija 12

Mreža: Širokopojasna internetska veza

Skladištenje: TBA MB dostupnog prostora

Zvučna kartica: TBA

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more