Oznake

Grepolis - Stara Grčka

Alternativna imena: Grepolis, gripolis, Stara Grčka

Grepolis online igre - je strategija browser, a sve se odvija u staroj Grčkoj. U one dane kad dobro mjesto bio je ključ do olimpijskih bogova dobre sreće i prosperiteta, kada su heroji antike izvodi velika djela, bit će vam dati uzde malom grčkom selu. Igrajte Grepolis će biti zanimljivo. Možete početi s malom gradu, ali je u vašoj moći da mu silne moći napraviti.

Kako igrati igre Grepolis morati proći besplatnu registraciju. Registrirajte se online igre Grepolis ne uzeti puno vremena. No, nakon nekoliko minuta ćete postati jedini vladar malom gradu, koji treba vašu pomoć!

Prva registracija što će se s obzirom na izbor poslužitelja, od kojih svaka ima svoje granice. Dakle, poslužitelj Mu, ima ograničenje od 150 igrača u savezu. Ovaj poslužitelj koristi novi sustav borbe. Kappa server nudi veću brzinu u igri, ali ograničenje veličine je 100 igrača Alliance. Odabir poslužitelja ovisi o opcijama za stjecanje igračko iskustvo - sudjelovanje u PvP-bitke ili igrati na najvišoj razini težine.

Grepolis online u svoj glavni zadatak će biti razvoj i transformacija ovog malog mjesta u bogatoj politike koja je njegova veličina ne bi priznao ni Atenu i Mykonos. Za uključivanje svoj grad u moćan carstva, morate voditi računa o gospodarskom stanju u svoje selo, izgraditi vojsku militantnog i mornarice, koje su potrebne za osvajanje novih teritorija - Najbliži otok susjedi.

Uronite u nevjerojatan svijet antičke Grčke, što znači da ćete se osjećati sve naklonost olimpijskih bogova i mitskih bića sudjelovanje.

Prvi korak koji morate učiniti bit će organizacija proizvodnih resursa kako bi se osiguralo svoje selo namirnice i građevinskog materijala. U online igre TW osnovna sredstva su drvo, kamen i srebro. Za vađenje tih sredstava za izgradnju pilane, kamenolomu i rudnicima srebra. Drugi način iskorištavanja resursa - pljačkaju druga sela. Za korištenje resursa što će biti za izgradnju zgrada u gradu potrebno za podizanje životnog standarda.

Međutim, glavni resurs je milost bogova. Svaki grad ima svoj zaštitnika božanstvo, koje bi mogle, kao stanovnici darovati svoju korist, a po nju. Vaš zaštitnika možda Atena - božica rata, Posejdon - bog mora, Hera - supruga Zeusa, Had - bog podzemlja, ili čak veličanstven Zeus - glavni među svim bogovima Olimpa. S bogovi favoriziraju možete pozvati pomoć raznih mitskih bića. To može biti Kentauri ili Kiklopa, Hydra ili Minotaur, i mnogi drugi.

Da bi se klanjati i ponuditi darove svom bogu potrebno je graditi hramove. Od odabiru svoje božanske zaštitnika ovisi što područje sreća će vas pratiti više. Poseidon, na primjer, može vas obogatiti naklonost u morskim bitkama, a Atena štiti grad od elementarnih nepogoda - Potresi i munje.

U ovoj strategiji, vaš imetak nisu ograničeni na jedan grad. Vi ćete biti u mogućnosti da se uspostavi novi grad, štiteći ih od njihovih neprijatelja. Također možete osvojiti i drugih područja i vođenje ratova na kopnu i na moru.

Posebnu pažnju treba posvetiti razvoju svojih vojnika. Prije rata morate shvatiti sve strateške prednosti i slabosti dobro izvagati ravnotežu snaga. Da biste vidjeli je najvjerojatniji scenarij u ratu, možete koristiti simulator bitke. Ali ne zaboravite - tu je prava bitka sreće i ravnoteže nije uvijek na vašoj strani pramca.

Također, vrlo je važno da pošalju svoje špijune istražiti gradove neprijatelje znati o veličini neprijateljskih vojnika i vojnih planovima neprijatelja.

Također je važno razvijanje flote. Grčka - pomorska moć, gdje je velik broj bitaka odvijaju na otvorenom moru. Osim toga, dobro obučeni flotu i potrebu za trgovinu. Na raspolaganju će biti opremljen high-speed bireme i trirema "vatrogasnih brodova" i dokazanih transportnih brodova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more