Oznake

Grid legende

Alternativna imena:

Grid Legends je simulator automobilskih utrka sa zanimljivim modom karijere i mogućnošću da se natječete online s milijunima automobilskih entuzijasta širom svijeta. Možete igrati na računalu. Grafika je vrlo realistična, tijekom igre to će vam omogućiti da budete za volanom najbržih automobila. Glasovna gluma izvedena je uvjerljivo, svi automobili zvuče kao pravi. Glazba će vam pomoći da osjetite napetu atmosferu koja vlada na trkaćoj stazi.

Postoji zaplet koji nije obavezan u igrama posvećenim motosportu, ali dodaje poticaj za pobjedu u natjecanjima.

Najbolje je početi igrati igru nakon završetka kratke misije obuke, gdje će vam programeri pokazati osnove kontrole.

Nakon ovoga čeka vas težak put do prvenstva:

  • Pobjeđujte u utrkama ili osvajajte nagrade kako biste zaradili novac
  • Nadogradite svoj automobil kako biste povećali brzinu, upravljivost i pouzdanost komponenti
  • Dopunite svoju flotu novim, bržim automobilima
  • Natječite se na mreži s milijunima automobilskih entuzijasta diljem svijeta

Ovo je popis zadataka koji vas čekaju u igrici Grid Legends na računalu.

U početku ćete imati samo jedan automobil, koji nije najbrži, da biste proširili svoju flotu morat ćete pokušati. Najvjerojatnije ćete pobijediti u prvoj utrci bez ikakvih problema, ali onda će postati teže.

Možete poboljšati parametre svog automobila zamjenom dijelova boljim. Takvo ugađanje omogućit će vam da steknete prednost nad svojim suparnicima.

Svatko može igrati Grid Legends zahvaljujući dobro osmišljenom sustavu upravljanja. Imat ćete priliku odabrati koliko će vam igrica pomoći tijekom vožnje. To će omogućiti da vaša vještina postupno raste. Najbrže utrke moguće su s isključenim sustavom pomoći, ali to će zahtijevati pravu vještinu s vaše strane.

U Grid Legends g2a morate sudjelovati u velikom broju utrka. Ne odvijaju se sve na asfaltu, ima i onih u kojima ćete za pobjedu morati savladati terenske uvjete. Kako napredujete, imat ćete priliku nabaviti odgovarajuće automobile za svaku disciplinu.

Postoji mnogo trkaćih staza, nalaze se u različitim zemljama. Tijekom igre vidjet ćete različite vremenske uvjete i teren. Bit će teško prilagoditi se uvjetima, ali to je ono što igru čini tako uzbudljivom.

Ako želite saznati tko je od vaših prijatelja najbrži, bit će dovoljno preuzeti i instalirati Grid Legends. Do 21 osoba može se pridružiti online natjecanjima. Kako biste igrali protiv drugih igrača trebat će vam brza i stabilna internetska veza, inače može doći do problema s kontrolom.

Ovdje se raspravlja o PC verziji, ali igra je višeplatformska, čak se možete natjecati i na prijenosnim uređajima.

Grid Legends možete kupiti online slijedeći poveznicu na ovoj stranici. Tijekom praznika postoje rasprodaje, možda upravo sada možete kupiti Steam ključ za Grid Legends mnogo jeftinije.

Počnite igrati i dođite do postolja kao najbrži trkač ili se samo zabavite natječući se sa svojim prijateljima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more