Oznake

Grimlands

Alternativna imena: Grimlands

Grimlands online - klijent fantasy igra, koja je prva osoba pucač, koji se odvija događaji u svijetu postapokapsticheskom. U priči o igri pokrivena katastrofe čovječanstva kao razornog potresa. Oni koji su sretni ili ne sretni (još uvijek je nepoznat! ) Preživjeti, prisiljeni da se prilagodi novim uvjetima života radikalno drugačiji od prethodnih. Sve uobičajene ljudi napustilo samo u sjećanjima. Sada njihove misli ograničena na tome da ne izgubi u borbi za opstanak i da se osigura potrebne resurse. Osim toga, sve komplicira činjenica da u novom svijetu prepunim raznih mutanata bića i suludih kriminalnih bandi. Zijevaju doista jednom! Dragi igrači, naoružani do zuba, kupiti pouzdan prijevoz - i više! Vi ćete biti u mogućnosti pokazati sve ono što su sposobni!

Igra Grimlands će se nakon preuzimanja i instaliranja klijenta. Ali to prethodi Grimlands registraciju. Za izradu računa na službenim stranicama igre, morate ispuniti u posebnom obliku, pod uvjetom da je sljedeće podatke: korisničko ime, e-mail adresu i lozinku. Također provjerite u igri uključuje Grimlands prijava za newsletter i prihvaćanje Ugovora korisnika. Još jedna važna stvar koja se ne smije zanemariti u svojoj potrazi za brzo zaroniti u uzbudljive avanture - to je nužan sistemski zahtjevi za gameplay. Vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće parametre:

- Operativni sustav Windows XP / Vista / 7;

- CPU Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Video GeForce8600 GT 256MB / ATI (AMD) Radeon X1950 256MB;

- 1GB RAM

- Slobodni prostor na tvrdom disku 6 GB.

Dakle, uzimajući u nepoznatom svijetu budućnosti, morate znati nego se morati baviti. Prvo, treba reći da imate pravo izabrati za sebe struke. Grimlands igra nudi takvu profesiju kao razbojnik, a oružar, mesara, inženjer. Na koji će se razviti ovisi o sebi i svojim željama. Drugo, morate shvatiti da je oružje i vozila treba poboljšati i mijenjati kako bi se osiguralo da se predmeti su u vašem posjedu bili jako učinkoviti. Prijevoz je podijeljen u dvije glavne vrste: Humvee i senzora. A evo i kako ih puniti - vodi brigu o svakom pojedinom igraču. Relativno pristupačne oružje izbor zaista širok. Vi ćete igrati u Grimlands, te pomoću puške i pištolje, strojnice i puške i revolveri, i mačetama tipa Nozhov, mačetama, bokserima, palicama za bejzbol. Treće, što se ne smije izgubiti iz vida činjenicu da su stečene vještine zahtijevaju stalno nadopunjavanje. Ako prestanete uzimati bilo vještine na razini je značajno pada, a, s druge strane, one vještine koje najčešće koristite, stalno će se razvijati. I četvrto - to je, naravno, konstantni dio je u borbama s drugim igračima sukobila s vile mutanti borbi protiv opasne glumci norovyaschie izvukao vitalne stekao. PvP sustav svojom raznolikošću. Bitke se održati u apsolutno svim mjestima. A ako vam se činiti malo uzbuđenje - dolje u mračne tamnice. No, imajte na umu da su oh koliko puta!

Svaki zdravlje zahtijeva prisutnost određenih materijala. Bez resursi bolje sjediti i nikad ne posustajati. Vodite brigu o svim potrebnim prisustvo nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Nakon tona stvari oko, među kojima će se moći dohvatiti i stakla, metala, elektronički otpad, plastika, bio-otpada.

Grimlands možete igrati i kao dio klana. Postoje određene aspekte koji zahtijevaju koordiniranu akciju timski. To je, primjerice, izgradnja ili zaštitu važnih objekata. A to nije jedina korist od stvaranja saveza. Zajedno će zapravo biti lakše držati na takvom surovom svijetu, dobiti potrebne resurse uništiti horde mutanata.

Ako pokušate ukratko navesti prednosti Grimlands online, onda dinamiku događaja, velike crafting sustav, složenim sustavom vještina, vremena izmjenama i transportnih oružja. Pridružite se brzo na virtualnoj zajednici i glasaju sami proizvodi pluseve Drago Entertainment. Nemojte se bojati razočaranja, pred vama dostojan projekt! Uživajte u svoje zdravlje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more