Oznake

Rasti carstvo: Rim

Alternativna imena:

Grow Empire: Rome je strateška igra tri žanra za mobilne uređaje s TD i RPG elementima. Grafika je na nekim mjestima pojednostavljena, općenito nije zadovoljavajuća. Igra je dobro ozvučena, glazba je ugodna.

Nekada je Rimsko Carstvo bilo najveće na svijetu, a njegova se moć protezala nad većim dijelom Europe. Nije odmah postala tako velika i moćna. U ovoj igrici vi ćete u ulozi Cezara pokušati malo naselje pretvoriti u carstvo jače od svih u to vrijeme.

  • Ponovo izgradite malo naselje u neprobojnu tvrđavu
  • Stvorite moćnu vojsku seljaka
  • Osvojite zemlju oko naselja i uspostavite crpljenje resursa
  • Regrutirajte barbarska plemena i pošaljite ih da prošire vaše carstvo
  • Opsada i juriš na gradove
  • Vodite obranu svojih tvrđava

Sve ovo i još mnogo toga čeka vas u ovoj uzbudljivoj igri. Prije igranja Grow Empire: Rome morat ćete proći kroz nekoliko misija s podukama i razumjeti kontrolno sučelje.

Na samom početku bilo bi bolje koncentrirati glavne snage na izgradnju gradske obrane i materijalne potpore.

Nadogradite zgrade i izgradite nove. Više od tisuću nadogradnji dostupno je u ovoj igri. Izgradite kamene zidove i proširite granice grada tako da može primiti veliki garnizon. Samo obranom glavnog grada možete ići dalje.

Četiri frakcije će vam se suprotstaviti. Svatko ima svoje snage i slabosti. Postoje razlike među borbenim jedinicama i vojnim granama. Morate pronaći najučinkovitiju strategiju kako biste lako porazili jedinice svakog od njih. Nakon što ste pretrpjeli poraz u okršaju, ne očajavajte, stekli ste dragocjeno iskustvo. Pokušajte sljedeći put upotrijebiti drugu taktiku i prije ili kasnije pobjeda će biti vaša.

Razvijte vojnu znanost za otključavanje više od 35 vojnih grana. Uspješna kombinacija različitih ratnika na bojnom polju učinit će vas nepobjedivim.

Što više iskustva vaši ratnici steknu u bitkama, to će više vještina moći koristiti na bojnom polju. Odaberite koje talente boraca razvijati u skladu sa svojim stilom igre.

Regrutirajte heroje, čak i sami mogu uništiti gomile neprijatelja. Kao dio odreda, heroji mogu promijeniti odnos snaga u vašem smjeru. U igri je sedam takvih boraca i svaki od njih ima svoj stil borbe.

Prednost se može dobiti korištenjem jedne od tri karte koje vam omogućuju neko vrijeme poboljšanje određenih vještina. karte dolaze u različitim razinama i ovisno o tome djeluju jače ili slabije.

Više od 120 gradova dostupno je za osvajanje, što znači da ćete sigurno imati što raditi dugo vremena.

Trgovina unutar igre omogućit će vam kupnju karata za pojačanje, resursa, pa čak i dovođenje jačih heroja u vaše redove. Asortiman se redovito mijenja, a česte su i akcije s ugodnim popustima. Kupnje možete platiti valutom igre ili pravim novcem.

Grow Empire: Rome besplatno preuzeti na Android možete pratiti vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i provjerite možete li osvojiti cijeli kontinent!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more