Oznake

Guild Wars 2

Alternativna imena: Guild Wars 2

Igre Guild Wars 2 - klijent multiplayer avantura žanr fantastike. Korisnici će doći na svijet, gdje postoji promiješati zbog strašnog buđenja Zmaja. Pretpostavljalo se da je ova stvar nikada neće probuditi, ali neočekivano se dogodilo. Osim toga, sada Dragon nakupila toliko snage da poraz da bi bilo iznimno teško. On je želi uništiti sve koji žive u svijetu mašte, njegov bijes ne poznaje prepreke i kompromise. Samo hrabri srce može osporavati takvu opasnu tvar. Ako vam se za to komplicirano slučaju, imajte na umu da je doći do Zmaja nije lako. Prvo će lutati po svijetu, obavlja razne zadatke, hrpa čudovišta da uništi, nitko uzeti tešku odluku utječe na sudbinu. U Guild Wars 2 online Vi sami stvaramo svoju budućnost. Mnogo toga ovisi o vašim akcijama, jer su i vaša osobna povijest. Usput, događaji stalno javljaju na mjestima, pa čak i bez obzira na to da li je netko tamo ili ne. To je, ako se u određenom trenutku ste dobili u situaciji koja zahtijeva odlučnu akciju, to znači da se to dogodilo zato što su bili tamo točno kada događaj je bio dužan da se dogoditi. I ovdje je da će doći poslije, ovisi o vašem ponašanju. Vi ste slobodni odabrati zadatak, koji će preuzeti i ignorirati one koji se čine nepotrebnim ili jednostavno ne privlači vas. Ovaj gameplay igračima pruža osjećaj slobode, i to mami mnogih avanturista hitnim notorne ograničenja. Plaćanje za jednog klijenta, možete uživati ​​u dugo vremena priliku igrati Guild Wars 2 u mom slobodno vrijeme.

Instalacija klijenta prije Guild Wars 2 registraciju. Akkakunta ime će e-mail adresu. Vi samo trebate stvoriti lozinku. Imajte na umu da sporazum bude prihvaćen bezuvjetno. Upoznati s pravilima uporabe projekta Posjetite službene stranice. I još jedna važna stvar - sistemski zahtjevi. Za igranja će vam sljedeće parametre:

- Operativni sustav Windows XP / Vista / 7; [ _19_]

- CPU Intel Temeljni 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 + 5600;

- Graphics NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Hard Drive 14 GB;

- RAM 2 Gb .

Počevši Guild Wars 2 igra, možete odabrati za sebe jednu od dostupnih utrkama. Predlaže pet utrka, svaka sa svojim vlastitim značajkama. Ne možemo reći da je bilo utrka je bolji, a neki lošiji. Prednosti i nedostaci su na sve, ali to je vjerojatno najbolje. Kao što u prirodi ništa nije savršeno, vjerojatno i ne želite da upravljaju određeni utjelovljenje nekih pozitivnih osobina. Dakle, ljudi, Asura, Norn, Charr i Sylvari su pozvali da im se pridruži. Nadalje, moguće je izabrati atraktivnu trgovinu. Razmislite o tome koga bi željeli biti - Warrior, Ranger, Elementalist, inženjer, Necromancer, Guardian ili lopov? Odmah je rekao da se ponekad može učiniti što god je da predstavnici drugih struka, ali još uvijek moraju razvijati u skladu s izabrao.

Igre GW 2 - je, prije svega, raznolikost. Sve što se događa vrlo brzo, zabavno i čini nezaboravan dojam. Igra je stvarno svestran i nemoguće je navesti sve što vas čeka u virtualnom svijetu šarenih Guild Wars 2, tako da bolje pokušati procijeniti osnovanost projekta. Pa, kako kažu, dobrodošli!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more