Oznake

Gunz 2

Alternativna imena: Gunz 2

Gunz igre 2 - nastavak zanimljive računalne igre. To je drugi dio poznatog korejskog uzbudljivoj igri Gunz.

Gunz 2 je uzbudljivo online browser-based igra, što je snažan fizike motor za igre stilu pucač, koja nije prisutna u bilo kojoj drugoj utakmici ovog stila.

Od 2 Gunz Online smatra browser igra, trebate najviše usredotočiti svoju pozornost na pristupu internetu. Da je ova igra dobro radio, provjerite svoj paket konfiguraciju koji ste kupili kada se spojite na Internet. Za ovu igru, brzina Interneta moraju biti u skladu s 100 Mbps.

Ako je, međutim, o tom pitanju postoje problemi, onda usmjeriti pozornost na kapacitet računala. Parametri ne smije biti manji od onih opisanih ovdje:

1. Memorija (RAM): 1 GB.

2. Procesor: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Grafička kartica: GeForce 6600

4. Hard disk (Vinchestr): najmanje 3 GB.

U Gunz 2 prijavljivanje ne pokazuje nikakve razlike na sposobnost da se registriraju na drugom mjestu. Možete se registrirati u igri Gunz 2 napisati sljedeće podatke u posebnom obliku:

1. Vaše korisničko ime.

2. Lozinka potrebni kako bi zaštitili svoj račun.

3. Vaš e-poštanski sandučić.

Ovo su glavne točke koje se postavljaju na mjestu. U ovom trenutku ne postoji mogućnost da se registriraju, ali možete pokušati registrirati putem popularne društvene mreže - Twitter i Facebook.

Igrajte Gunz 2 hoćete, priznajući sljedeće informacije o igri:

- Klasa igra način, koji pruža razne vještine i produktivnosti s više vrsta oružja, tako da možete izgraditi i poboljšati karakter stilu se stvorili za sebe izvorni gameplay.

- Možete doživjeti zadovoljstvo iz činjenice da je vaš lik može provoditi složeniji akrobatskim skokovima i skok na kojoj se samo želite.

- Ova igra ima kontrolu na razine svjetla.

- Mjeri se raznim trikovima Gunz 2 je puno veći nego verzijama koji su došli prije.

- Ova igra koristi ekstrema funkcije.

- Opsežna broj oružja - dvije vrste.

U Gunz 2 igri ćete, boreći se sa zlim tvrtki, koje su pod kontrolom podređenih, sa sposobnostima koje nisu dostupne običnim ljudima. Ova bića nisu dobri i oni pritamanno taštinu.

Ne može brinuti ako ste tek počeli igrati stil - strijelac. Ova igra je toliko jednostavan da ne zahtijeva objašnjenje.

Do danas, ova igra nije u operaciji. Datum objave planiran je za kraj 2013. Osim toga, nije poznato je li igra Gunz 2 je napisana na ruskom jeziku.

Gunz 2 Online - je uzbudljiva igra koja mnogi ljudi već su čekali sedam godina. I to očekivanje treba ispuniti očekivanja. Uskoro ćete doživjeti zadovoljstvo. Nadamo se da ćete imati strpljenja čekati za igru ​​Gunz 2 i da igra sigurno će osvojiti pažnju svakog naprednog igra i samo znatiželjan igrača.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more