Oznake

Guint: Čarobnjak. Kartaška igra

Alternativna imena: Gwent The Witcher Card Game

GVINT: Čarobnjak. Kartaška igra - od 2015. godine izašla je uloga jednog igrača za igranje uloga "Gloss 3: Wild Hunt", tisuće igrača prožeto pustolovinama karizmatičnog vještica Geralta. Mnogi su posebno voljeli kartašku igru ​​ugrađenu u glavnu priču i, kako kažu, prema "brojnim zahtjevima radničkih ljudi", donesena je snažna odluka da se ona objavi kao poseban projekt. Sada igra Guint: The Witcher. Igra s kartama konačno je postala dostupna 2017. godine i nastavlja se razvijati. Dostupno na platformama:

  • Xbox Jedan
  • PC
  • PlayStation 4

bitaka ne opadaju.

Ako igrate igru ​​GVINT: The Witcher. Kartaška igra, jasno je da podsjeća na sklonost ili most. Igra se svodi na činjenicu da sudionici, a postoji i 2 prema 2, prikupljaju savršenu kombinaciju karata, simbolizirajući vojsku koja se bori na pravom bojnom polju. Postoje ratnici u prvom planu, udaljene granice i strijelci. Iako se stil igre nije mnogo promijenio, dizajn slike se značajno poboljšao.

Postoji pet frakcija, a svaka od njih ima svoj karakter:

  • Nilfgaard zbog narušavanja planova neprijatelja ići na bilo kakve trikove, uključuju režim diplomacije, samo da nametnu svoje uvjete. U međuvremenu, njihovi špijuni prodiru u neprijateljske stražnjice, izvlačeći kombinaciju karata.
  • Zvijeri su strašna stvorenja, spremna proždrijeti čak i svoju rodbinu, ako povećava njihovu moć.
  • Skoy taeli su okretni, vole zasjedu i partizane. Kartice licem prema gore neće se otvoriti dok se zatvarač ne zatvori.
  • Skellige vidi posebnu čast, hrabrost i snagu u smrti. Ponekad namjerno šalju svoje ratnike na damping, znajući da će nakon što ih pozovu ponovno postati jači.
  • Sjeverno kraljevstvo drži sve pod kontrolom. Ali kada kartice postanu zlatne, one su neranjive za neprijateljske čarolije.

Da biste skupili jaku palubu, morate odabrati 30 karata, obraćajući pozornost na njihove karakteristike i iz koje frakcije.

Već sada možete preuzeti GVINT: The Witcher. Kartaška igra besplatno i pridružite se brojnim igračima. Dobili ste 10 karata pri ruci i potpuno slučajno. Čak i prije početka bitke moguće je zamijeniti tri karte. Osim vojnika različitih vrsta, postoji i vođa u vojsci, koji se među ostalim ističe svojim posebnim talentima. Postoje i karte koje mogu imati pojačani ili obrnuto slabiji učinak na okoliš. Pametno ih primjenjujući, napravite izvrsnu kombinaciju koja može prodrijeti u bilo koju obranu protivnika. Sudionici utakmice moraju proći kroz tri runde, a nakon svakog od njih pobjednik će biti otkriven nakon prebrojavanja bodova prikupljenih karata. U drugom krugu možete dobiti još dvije karte, au trećem samo jednu, tako da dobro razmislite kako ih najbolje primijeniti.

Ako se vratite na usporedbu Gwinta u Divljem lovu iu ovoj igri, možete vidjeti da su odredi imali dodatne kvalitete, kao i svojstva frakcija i vođa koji su se promijenili. Uz uobičajene karte pojavile su se i dodatne, ne samo za likove, već i pojave. Primjerice, pomoću epidemija možete uništiti najslabije neprijatelje.

V GVINT: Čarobnjak. Kartaška igra možete igrati s pravim igračima i otići na turnir kako bi se borili u ocjeni. U drugom slučaju dobivate slavu i naslove, naravno, samo ako imate dobar rezultat.

GVINT: Čarobnjak. Igra s kartama obdarena je glavnom značajkom ove kockarske zabavne prilike da se dogovore protivnici zamke, blefiraju i djeluju lukavo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more