Oznake

Haddan

Alternativna imena: Popis Idi

Lista Idi online igre - fascinantan svijet da se upustim u to, treba samo

Stabilne veze na Internet.

Instaliran na vašem računalu web pregledniku.

Isto tako na popisu svjetske Go otvorio svoja vrata trebate Registracija Popis Go igra koja se sastoji od nekoliko koraka.

1. Unesite novo korisničko ime (ime vašeg lika).

2. Unesite novu lozinku za potvrdu.

3. Unesite svoju adresu e-pošte.

4. Kliknite na "Nastavi" gumb.

Popis Registracija Idi gotovo završen. Nadalje, u novom prozoru navedete osnovne informacije o vama (vaše pravo ime, spol, pa moto ) I možete početi novi život u svijetu List Go.

Također predlažemo da se instalirati na vaše računalo klijenta za igru. Njegova instalacija će vam pomoći uštedjeti propusnost tijekom igre, a također će vas obavijestiti o svim promjenama u igri poslužitelju. Možete preuzeti klijenta online igre. Instalacijsku datoteku teži samo 1 MB. Klijent će spasiti slike s poslužitelja i pokrenuti igru ​​u budućnosti ubrzati svoj teret nekoliko puta.

Lista Idi Kada prijavljivanja idete stvoriti svoj vlastiti lik u svijetu List Go. Možete odabrati spol i izgled lika. Postupno, kada igrate na popisu Go, ovaj lik će steći iskustvo, a time i poboljšati njihovu izvedbu, steći nove sposobnosti i vještine.

Kako igrati popisu igara Idi na internetu koje možete izabrati da ste samo tri utrke: ljudi, vilenjaci i orci. Svaka utrka ima svoje urođene karakteristike koje utječu na početne karakteristike i vještine.

Orci: Avid Grunt koji govore veliku dvije ruke oružje i obdareni fizičke snage. Po prirodi prilično nespretno.

Vilenjaci: Stručnjaci boriti s dva mača. Unatoč nedostatku sirovu snagu, nadoknaditi ovaj urođeni vještine. Neprijatelj ne može ni doći na nirazu patuljak u borbi.

Ljudi: Stručnjaci oklop i druge zaštite. Može biti dovoljno dugo da izdrži bijesne napade neprijatelja, boreći se jednom rukom mač.

Statistike vašeg lika (uspješnih bitaka i dovršavajući zadatke) ovisit će o svojoj igrarije. Ne zaboravite unaprijediti sposobnost posjedovanja oružja i sudjelovali u njegovo poboljšanje, jer to utječe na vašu štetu.

Za uspješan početak najbolje je započeti s Areni, gdje igrači se bore za stjecanje iskustva. Također možete obavljati različite zadatke i misije. Potrudite se igrati online List Go i razvoj potrebna svojstva svoj karakter, izbor između: agilnosti, snagu, izdržljivost, energija, mudrost, inteligencija, intuicija, i bijes. Nakon što je primio nove bodove iskustva što ih distribuirati među tim karakteristikama, stvarajući posve originalno karakter. Neke vještine su korisne u borbi, a drugi u civilni život, koji je također zastupljena u svijetu List Go. Mir ili rat - vi odlučite.

Online igre Haddan broji širok asortiman raznih pomoćnih predmeta, napitaka, čarobnih trice pomoćnog karaktera, koje se mogu naći u izobilju u trgovinama u svjetskoj List Go. Možete postati neizmjerno bogati u casino i kupiti vam očajnički željene predmete na online aukciji.

Popis Go igra na svijetu ne može priuštiti isti užitak kao da je od života. U igri postoje vojne i miroljubivi načini zarađivanja novca. Svaki put kada nivo, možete zaraditi određenu količinu novca. Postoje borilačka i mirno struke dostupni na vaš karakter.

Bitka

Woodward. Zanimanje vrlo opasno, jer morate napraviti redovite racije u šumu pun opasnosti. Vaš glavni cilj - pronaći skrivenih blaga i dobiti profesionalno iskustvo.

Reaper. Njegova je misija - za zaštitu korisne biljke od insekata. Uz uspjeh Reaper dobiva neke od biljaka koje se prodaju.

Profesija Mir

Miner. To zanimanje je najdostupniji za sve znakove. Vi izdvojiti sredstva u rudniku, a mogu ih prodati.

Kovač. Korištenje sredstava može napraviti svoj vlastiti oružje i prodavati ga. Morate imati puno prijatelja kako bi se osigurao narudžbe.

Alchemist. Stvara čarobne napitke, magija oružje radi.

Merchant. Možete otvoriti svoj vlastiti dućan da ne kupuju robu od drugih naseljenika World Lista ići i prodati svoj već nisku cijenu za vas. Također možete raditi stvari rasprodaja i izvađen resursa

Lista Idi online otvara svijet ispunjen suprotnostima i šarene avanture. Ovdje ćete posjetiti bar pod nazivom "Western" i drevnu školu borilačkih vještina. Popis Go online igre vas neće ostaviti ravnodušnima. Nabavite spremni za uzbudljivu Popis avantura Idi na internetu za vas čeka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more