Oznake

Halo online

Alternativna imena: Halo Online

Halo serija računalnih igara prvi put je objavljena 2001. godine za Xbox igraću konzolu, igra je odmah osvojila veliki broj obožavatelja i može se podudarati u žanru samo s legendarnim zvjezdanim ratovima. Sve igre su jedna priča, koja ima svoj razvoj prve trilogije koju je kreirao studio Bungie Studios, druga trilogija iz tvrtke 343 Industries i četvrta single-player igra. Baš na vrijeme za najnoviju Halo 4 igru, Microsoft i Innova Co. S. à r. l. objavite online verziju Halo Online za više igrača. Kako bi se upoznali s legendarnim igrama, možete preuzeti igru ​​Halo i probati se u ulozi super Spartana.

Igra Halo na računalu, strijelac u kojem, igrajući od prve osobe, igrač se bori s neprijateljima ljudskih saveza. Počevši igrati online verziju, igra će odmah prepoznati kultnu igru, koja je stvorena prema kanonima svojih prethodnika, to su samoizlječivi štitovi i bliske bitke. Novine će biti klase karaktera, a njihovo oružje ovisi o odabranoj ulozi.

News za igrače će biti prilika da igraju tim s online prijateljima super vojnika Spartanci u ulozi:

  • Shturmovika
  • Snajper
  • Taktika

svaki lik ima svoje prednosti i nedostatke, oni su korisni u različitim taktikama borbe.

Taktika igre Halo

Igrač, ulazeći u svijet avantura Halo, dobiva spartanca sa startnom opremom, kako napredujete kroz razine, moguće je ispumpati svog heroja. Svaka klasa heroja se pumpa odvojeno i svaki lik ima svoj vlastiti skup oružja, vještina i opreme. Izbor lika ovisi o preferencijama igrača i taktici koju je on odabrao:

  • Stormtrooper - brz, okretan i nije loše oklopljen, idealan za blisku borbu;
  • Snajper - za ljubitelje ratovanja na udaljenosti od zasjede. Može biti savršeno maskirana, ali praktički nije zaštićena.
  • Taktika - super borac sa lakim oružjem, upravljiv i njegova glavna prednost je regeneracija zdravlja. Idealan za timske borbe, jer vraća ne samo njegovo zdravlje, nego i njegovu braću po oružju. Uz pomoć spartanske taktike, možete organizirati beskrajnu sabotažu za neprijatelja.

Način igre je arena, to nije velika karta na kojoj se igrač bori za sebe i za momčadsku igru. Timska igra dopušta od 4 do 16 igrača u velikom području borbe.

oružja ovisi o namjeni heroja, tu je poznata kutija za igle, koja puca kristalima, eksplodiraju istovremeno nakon udarca u metu, pušaka, sačmarica, gravitacijskog čekića i još mnogo toga. Ne možete uzeti više od dvije vrste oružja sa sobom na zadatku, pa biste trebali pažljivo razmisliti o svom izboru. U najboljoj tradiciji žanra, najjače oružje može se naći na mjestu i pokupiti, a ne doći s njim u bitku.

Developers su pružili i prisutnost raznih opreme, daje veliku prednost, kako u oružju iu oklopu. U igri možete savladati spremnik, helikopter, brod duhova i naravno helikopter.

Kako igra napreduje, pojavljuju se razni zadaci koji se ne smiju zanemariti, oni nude poboljšanje vještina Spartanaca u posjedu oružja i opreme. Prolazeći zadatke, igrač zarađuje reputacijske bodove koji vam omogućuju otključavanje novih moćnih oružja.

Danas, online Halo igra može se kupiti za sudjelovanje u beta testiranju, koje nudi brojne prednosti - rezerviranje nadimka, pionirsko oružje, otvorenu kutiju s streljivom za određeno vrijeme, ali glavna prednost sudionika je prvo vidjeti novu igru ​​i testirati je.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more