Oznake

Harvest Land

Alternativna imena: Zemlja za žetvu

Game Harvest Land u prostranstvu domovine.

Developers mobilnih i računalnih igara studio MysteryTag je došao s velikim idejom za stvaranje igre s patriotskim pristranosti. Harvest Land, ovo je izvorni farmski simulator, gdje žive Ukrajinci, Rusi, Bjeloruski i drugi predstavnici slavenskih ljudi. Igračka izgleda sjajna i pametna, što voli izgled. Ako ste malo umorni od farme s egzotičnim biljkama i životinjama, zombi i drugim mističnim stvorenjima, probajte Slavene: preuzimanje Farma. To će donijeti svježi tok emocija, koji je tako cijenjen od strane bilo kojeg igrača.

Igra se besplatno distribuira, ali je postala tradicija uvođenja plaćenog sadržaja kako bi potaknula korisnike da ubrzaju procese za stvarni novac. Iako to nije potrebno, ali ponekad bez financiranja, prilično je teško krenuti naprijed. Ako telefon nema prostor, ali igračka je zainteresirana, možete preuzeti Slaveni: Farma na računalu. Ili kao opciju, stavite ga na oba uređaja i istodobno razvijte dvije farme.

U žetvu bogatu žetvu.

Prije te klasične verzije žanra:

  • Završeni zadaci

As možete vidjeti, Harvest Zemlja igra je otišao na pretučen put, ali nije postao manje zanimljiv.

  • Planiranje različitih polja i žetva
  • Izvori teritorij za nove krevete
  • Izvori životinje
  • Graditi zgrade i poboljšati ih
  • Pakirajući robu
  • Prijavite se s ostalim sudionicima igre
  • Pogledajte na trgovini
  • Naravno, u njemu je zeznuto i ono što ga čini originalnim.

. Budući da je tema preuzeta sa slavenskog načina života, asortiman uzgojenih proizvoda obilježava pšenica, jabuka, kukuruz, rajčica i tako dalje. Životinje su također prilično prepoznatljive i rodne od svakog stanovnika sela su krave, kokoši, svinje. Dok sakupljate usjeve i stočnu hranu, morate ih staviti negdje. Zbog toga nema boljeg mjesta od staje, ali ne može sve prihvatiti. Kao dobar domaćin, razmislite o tome da ga proširite i za to vam trebaju materijali i alati.

Here, programeri i vodili brigu, tako da igrači aktivnije šire svoj novac. Iako je stajač raste s vašim naporima, ali vrlo malo, a za sljedeću ekspanziju trebate još više materijala. Da biste ih spremili, potrebno je puno truda i vremena, ali ako uplatite određeni iznos na račun, to brzo rješava problem. Kako nastaviti, svatko odluči za sebe.

Slavs: Farma igra savršeno je uravnotežena i zadovoljit će cijelu obitelj, pa možete organizirati malu konkurenciju koja će brže napredovati pod jednakim uvjetima. Posebno je zanimljivo igrati bez upotrebe teške artiljerije, odnosno plaćati svoje radnje. Moguće je sami dobiti potrebne resurse. Daju se za postignuća, naiđu na krevete pri berbi, ako se prema pticama, zečevima i ostalim životinjama obrađuju sjemenjem suncokreta i ostalim delicijama. Ponekad se mogu naći tijekom čišćenja područja od kamenja, grmlja, trave i drveća. Tako dobivate vrijedni materijal za nove zgrade.

Tako neće ostati mjesta, ali je potrebno dalje razvijati. Igra Harvest Land nudi usluge dvama hrabrih ratnika koji će se nositi s ogromnim trolom, otvarajući put do novih zemalja. Također će se trebati periodično boriti protiv insekata i divljih životinja, te obavljati poslove za vrijeme koje su dobili emissari iz drugih zemalja (zlatnici i vrijedno iskustvo), te trgovina sa susjedima. Kako bi se to riješilo, grade se kuće, a stanovnici će se tu smjestiti, a to su dodatne ruke radnika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more