Oznake

Mjesec žetve

Alternativna imena:

Harvest Moon je projekt u žanru farme, koji nastavlja uspješnu seriju igara. Možete je igrati na računalu. Optimizacija je dobra; od računala nisu potrebne vrhunske performanse. 3D grafika je lijepa i svijetla, baš kao u modernim crtićima. Glasovnu glumu su napravili profesionalci, glazba je ugodna i neće vas umoriti čak i ako igrate Harvest Moon dugo vremena.

Tijekom igre naći ćete se u čarobnom svijetu koji prolazi kroz teška vremena. Božica žetve nestala je s ovog mjesta, a nakon toga su svi stanovnici bili na rubu opstanka. Srećom, prije nego što je nestala, božica se pobrinula da zadrži skrivene podatke o sjemenkama svih biljaka koje su ranije davale plodove u svijetu bajki.

Vi imate ulogu spasitelja i samo o vašem trudu ovisi buduća žetva.

Prije nego što preuzmete tako složenu misiju, morate uzeti nekoliko lekcija da biste razumjeli kontrole. To će biti jednostavno zahvaljujući naprednom i intuitivnom sučelju.

Nakon što to obavite, čeka vas puno posla:

 • Uključite se u istraživanje teritorija
 • Očistite područje za usjeve i žetvu na vrijeme
 • Upoznajte stanovnike ovih mjesta i izvršite njihove zadatke
 • Graditi i nadograđivati radionice, kao i druge građevine
 • Pripremite boksove i uzmite životinje
 • Ukrasite područje farme kako biste ga učinili jedinstvenim

Ovo je mali popis glavnih zadataka koje ćete morati obaviti dok igrate Harvest Moon na računalu.

Tijekom svog putovanja posjetit ćete pet područja ovog svijeta, od kojih se svako razlikuje od drugih po klimi, vegetaciji i životinjama koje tamo žive.

Posjeta:

 1. Halo-Halo plaže sa slanom vodom i planinama pijeska
 2. Calisson livade, gdje ima puno zelenila
 3. Suha pustinja Pastilla
 4. Lebkuchen brda na kojima rastu mnoge biljne vrste
 5. Planine Salmiakki, ovdje je ljeto kratko, a ostalo vrijeme ima puno snijega

U svakom od područja očekuju vas zanimljivi zadaci i nova poznanstva.

Bit će moguće nadopuniti asortiman sjemena i pripitomiti nove životinje.

Među stanovnicima svijeta postoje zanimljivi likovi koji bi mogli imati zahtjeve za vas. Izvršite njihove zadatke i za to primite nagradu. S nekima od stanovnika čarobnog Žetvenog mjeseca možete se istinski sprijateljiti.

Kako će farma izgledati ovisi o vašim željama. Promijenite dizajn i postavite zgrade kako želite. Stvorite udoban dom za glavnog lika.

Harvest Moon na PC-u očarat će vas dugo vremena, vratiti božicu žetve neće biti lako, za ovo morate puno putovati i ispunjavati zadatke.

Možete igrati Harvest Moon offline, ali i dalje će vam trebati internet za preuzimanje instalacijskih datoteka.

Harvest Moon besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Tijekom prodaje, Harvest Moon se može kupiti s popustom; možda se upravo sada igra prodaje mnogo jeftinije.

Počnite igrati odmah kako biste spasili svijet od uništenja i vratili božicu plodnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more