Oznake

Dan sreće

Alternativna imena: Hai Dai

Game Hay Day je obećavajuća farma.

Toys na temu farmera stvorio je mnogo, ali svaka je zanimljiva na svoj način. Čuli su pohvale u medijima i igračima Hay Daya koje je razvio studio Supercell. Ovo je izvrstan simulator za igranje na mobilnim telefonima i tabletima. Došlo je prije nekoliko godina, ali programeri i dalje nastavljaju s radom, a povremeno objavljuju ažuriranja. Najzanimljivije počinje kada blagdani dođu, a farme se preobrazuju izvan prepoznavanja. Halloween, Božić i Nova godina, Uskrs, Patrickov dan su nekoliko primjera gdje igralište zauzima potpuno novi izgled.

Svatko može preuzeti Hay Day besplatno na svoj telefon, au bilo kojem trenutku zaustaviti za žetvu ili obaviti zadatak. Da biste to učinili, potrebna vam je internetska veza kako biste mogli komunicirati s prijateljima zajedničkim radom u nekim zadacima ili pomaganjem pridošlicama.

Your mogućnosti.

Mnogi su već cijenili mogućnost preuzimanja Hay Daya na računalo. Istodobno, sve što je u mobilnoj verziji i dalje je dostupno.

Game Hay Day privlači svijetle grafike, a kada počnete igrati, teško je sići.

 • Razvoj farmi
 • Proizvodnja za osobno zadovoljstvo
 • Proizvodnja proizvoda i berbe
 • Povećanje viška na tržištu
 • Kupnja nestalih
 • Provjeravanje i isporuka narudžbi
 • Stalno poboljšanje u zgradama i mehanizmima
 • Pristup ukrasnim elementima
 • U početku će puno raditi za pristup svim strukturama, životinjama, biljkama i strojevima. Ali kada dostignete viši status, možete se opustiti malo, akumulirajući resurse za buduću upotrebu.

  Međutim, nemojte misliti da je taj proces beskrajan. Harvest sazrijeva puno brže nego što imate priliku za novu ekspanziju pohrane. Kad su police pune, morat ćete prodati nešto da biste očistili mjesto. Za sve vrste robe imate samo jedno skladište, a samo za ribolov i ulov je zasebna šupa.

  Financijska strana igre.

  Za svaki napredak morate akumulirati ne samo relevantne materijale, već i valutu. Igračke i drago kamenje lako se mogu nabaviti u škrinjama, koji se povremeno pojavljuju na teritoriju i za završeni zadatak. Još jedna mogućnost kupnje nestalih za pravi novac, ali igra Hay Day je izgrađena tako da to nije potrebno. Posve je moguće postići uspjeh bez dodatnih injekcija kapitala. Ako volite dobiti ono što vam je potrebno, morat ćete raditi i uštedjeti novac, jer su neke stvari skupe. Na primjer, ako popravite brod, možete plivati ​​na zasebnom otoku za ribu.

  Međutim, teritorij nije bogat ribom. Ponekad postoje plave patke, od kojih možete pokupiti dragocjene perje i još uvijek skupljati nekoliko repova jastoga. Ali to zahtijeva posebnu opremu, a potrebno joj je mnogo truda, vremena i resursa za proizvodnju. I morat ćemo izgraditi i poboljšati bazen i auto za ovo biće, koje je također skupo. No, tada će zadovoljiti izgled i donijeti vam dobar profit.

  Kao što je već spomenuto, igra Hey Day je vrlo lijepa. Na određenoj fazi, kada ne morate uštedjeti novac za drugu kupnju ili crpljenje, obratite pozornost na krajolik. U dućanu ima mnogo lijepih stvari, au životinjskim olovkama moguće je postaviti staze čak i sa zlatnim opekama. Instalirajte kipove, kovrčave svjetiljke i druge ukrase kućnim ljubimcima. Također možete snimiti sliku svoje farme i prikazati ga svojim prijateljima. Usporedite svoja postignuća s drugima i osvojite natjecanje.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more