Oznake

Željezna srca 4

Alternativna imena:

Hearts of Iron 4 još je jedna globalna strategija studija poznata svim ljubiteljima ovog žanra. Grafika u igri je dobra, iako više pojednostavljena nego realistična. Glazba je savršeno usklađena i u potpunosti odgovara za koje doba svirate za koju od zemalja. U igrici morate voditi odabranu državu.

Da biste igrali Hearts of Iron 4, počet ćete u prilično dalekoj prošlosti, a možete završiti u modernom svijetu.

Igra je više o osvajanju i dominaciji u svijetu nego o razvoju, iako je ovdje. Čak i ako ste vrlo miroljubivi i ne tražite neprijatelje, prije ili kasnije netko iz susjednih zemalja poželjet će osvojiti vaše zemlje. Stoga, zaneseni ekonomijom, diplomacijom i znanošću, ne treba zaboraviti na stvaranje jake i dobro naoružane vojske.

Vaše su mogućnosti gotovo neograničene, čak možete učiniti i takve sitnice kao što ste sami kako biste postavili pogone i tvornice na strateški pogodna mjesta. Ali ne treba zanemariti ni druge aktivnosti.

Moguće je implementirati bilo koji od najčudnijih i najbizarnijih obrata povijesti u igri, nema ograničenja. Na primjer, moguće je igrati scenarij u kojem saveznici gube Drugi svjetski rat. Ili bilo koja druga opcija na temu, što ako se to dogodi.

Najzanimljivije razvojne grane u igri su za velika carstva, što je malo čudno. Uostalom, u povijesti nema izoliranih slučajeva kada su općenito male zemlje dominirale većim dijelom svijeta. Ali za to, znanstveni i tehnološki napredak ide mnogo brže u malim državama u igri. Čini se da su programeri na ovaj način pokušali održati ravnotežu.

Uvijek ćete pronaći nešto za raditi dok se igrate.

Čekate takve zanimljive aktivnosti kao što su:

  • Diplomacija
  • Definicija ideologije i državne strukture
  • Vojni poslovi
  • Znanstveni razvoj

I mnoga druga jednako uzbudljiva odredišta.

Igra je zarazna i možete potrošiti nekoliko dana na ne najvažnije stvari.

Morat ćete se boriti u igri htjeli vi to ili ne. Ali nije tako jednostavno kao što se čini.

Uzeti i iznenada napasti susjede neće uspjeti. Potrebno je mukotrpno pripremiti teren za takav korak. Kompetentno sastavite zahtjeve i pripremite trupe. Ali čak iu ovom slučaju, protivnik može jednostavno ispuniti sve vaše zahtjeve kako bi izbjegao izravni sukob, pogotovo ako je vaša vojska puno jača.

Najlakši način za pobjedu je organizirati previranja ili revoluciju i, pod krinkom uvođenja mirovnih snaga, zauzeti cijeli teritorij.

vrsta trupa u igri, ogroman broj, sve je blizu stvarnosti.

Vidjet ćete ovdje:

  1. PVO
  2. Zrakoplovstvo
  3. Slijetanje
  4. Pješaštvo
  5. Saperi
  6. Flot

A možda čak i konjica.

Borbe nisu preopterećujuće, nema potrebe premještati svaku jedinicu na bojno polje. Za to imaju svoje zapovjednike. Vi kao vrhovni zapovjednik samo određujete cilj.

Online mod je prisutan. Lako možete otkriti tko je od vaših prijatelja najbolji strateg.

Hearts of Iron 4 besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Želite li postati vladar bilo koje zemlje po vašem izboru? Zatim instalirajte igru odmah i počnite igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more