Oznake

Hellgard

Alternativna imena: Hellgard

Hellgard online - besplatna browser based MMORPG igra napravljena u stilu fantazije, naseljeno obortni, vampiri i inkvizitori.

Pa što će pokrenuti igru, morat ćete se registrirati Hellgard:

  • Za ulazak u svoj e-mail i lozinku
  • Za odabir znaka
  • Dodijelite ime znakova

Što se tiče likova u igri Hellgard: postoje tri utrke, inkvizitori, Vukodlaci i Vampiri. Svaka utrka nudi izbor od muškog ili ženskog spola.

Pogledajmo ove utrke:

Inkviziciji - love opasan za ljude i bića posjeduju nadnaravne moći

Vukodlaci - hrabri i nemilosrdni stvorenja koji su spremni za borbu, s obje vampira i inkvizitori, a sa sobom;

Vampiri - vampiri vole krv, ali neki vole čovjeka, a neki čisto životinja.

U Hellgard igri, svaki lik, postoji pet od najvažnijih parametara:

; Utjecaj na energije udara -

Snaga

Izgraditi - utjecaj na porast broja životnih bodova i oklopa;

Agility - utječe na mogućnost utaje,

Inteligencija - ima utjecaj na broj bodova energije, magija obrane i napada;

Sreća - utječe na kritične štrajk priliku.

U budućnosti, igrati online Hellgard, sa svakim novim razini ili bilo kojeg iskustva, možete selektivno povećanje tih parametara, ali je potrebno uzeti u obzir ono što će utjecati na svaki parametar i povećati ga jednim što je potrebno da bi daljnje pobjede.

U svakoj od utrka u online igri Hellgard, ima svoj jedinstveni grad i jedinstven oblik razvoja likova, osim toga, svaki lik ima osobno oružje i lijekove, svoj smjer razvoja i individualnog struke (shahterstvo, rybalstvo, prikupljanje, trgovine .) Da bi se ugodnije u Hellgard online igri, morat ćete sudjelovati u prolaz brojnim i uzbudljivih zadataka, i obavljaju različite zadatke. Svjetske igre online Hellgard se sastoji od mnogih slikovitih mjesta, što je dom raznih stvorenja i čudovišta. Ovdje su neke od reprezentacija mjestima: Serenity Valley, Finger Serfirota, žaba polje, u borbi za opstanak, Labirint, Kameliard, lovišta Kameliarda, Teorot.

Razvoj vašeg lika u igri ovisi o čimbenicima kao što su osobno iskustvo i usklađenosti djelovanja u pogledu moralnosti izabrao utrku. Stoga Nellgard igraju biste trebali obratiti pozornost na njihov ugled.

Treba napomenuti da su igrati igru ​​Hellgard online, imat ćete jedinstven, za igre kao što su mogućnost da posjedujete ljubimce (životinja), koji su toliko odana svom gospodaru, koji su spremni da se bore da bi zaštitio svog gospodara. Kupi ljubimac može imati trenera.

Nekoliko riječi o tome kako igrati Hellgard, možete zaraditi. Ovdje su neke opcije: dovršavajući zadatke, prikupljanje vrijednih pad, trgovanje stvari, i uz pomoć svojih prijatelja (putem info Player).

Sustav borbe u igri Hellgard izgrađen u realnom vremenu, gdje se pored uobičajenih borbi, možete sudjelovati u ogromnim bitkama smrtonosnih. Za ono što bi Hellgard ubilježio je zanimljiva, igra ima sposobnost stvaranja klanova.

Na kraju pregleda, dodati sljedeće: igra nije za onesvijestiti srca, dosta teško, uz dobru grafiku i dizajn zvuka. Pridružite nam se u igri nakon Hellgard, nećete požaliti da je odlučio okušati u ulozi jednog od prikazima likova u ovoj igri.

Dakle, Hellgard provjera za vas čeka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more