Oznake

Heroj Aethrica

Alternativna imena:

Hero of Aethric je klasični RPG sa zanimljivom pričom. Igra je dostupna na mobilnim uređajima. Grafika je pikselizirana, stil je vrlo sličan retro igrama iz 90-ih. Zahvaljujući ovom rješenju, zahtjevi za performansama nisu visoki, možete udobno igrati čak i na slabim uređajima. Glasovna gluma je visoke kvalitete, glazba odgovara općem stilu, ali može biti dosadna tijekom duge igre.

Država u kojoj se igra odvija zove se Aethric. Ovo je vrlo lijepo mjesto ispunjeno magijom i tajnama, ali nažalost, nije sve dobro u njemu.

Morat ćete postati heroj spasitelj i očistiti teritorij Aethrica od brojnih agresivnih čudovišta i pljačkaša.

Igra za dugo vremena može vas osvojiti ogromnim brojem zadataka:

  • Putujte otvorenim svijetom i pronađite zanimljive lokacije
  • Nabavite građevinski materijal, hranu i druge resurse
  • Razvijte svoj grad, izgradite nove zgrade i poboljšajte postojeće
  • Pronađite artefakte, oružje i oklope na svojim putovanjima
  • Kompletna priča i sporedne misije
  • Komunicirajte sa stanovnicima vilinske zemlje
  • Proširite svoj arsenal poteza i čarolija dok stječete iskustvo
  • Natječite se s drugim igračima na mreži ili dovršite zajedničke misije

Popis je mali i prikazuje samo glavne zadatke u igri.

Prije nego što igrate Hero of Aethric, trebate dovršiti nekoliko misija s uputama kako biste učinkovitije kontrolirali svoj lik.

U početku ćete morati odvojiti vrijeme za razvoj vlastitog grada. Bit će uzbudljivo. Kakvo će biti vaše naselje ovisi samo o vašem izboru. Rasporedite zgrade kako želite i stvorite jedinstven dizajn.

Pokušajte postupno istraživati svijet, tako da će vaš lik brzo steći potrebno iskustvo i naučiti nove tehnike borbe. Možete čak koristiti magiju tijekom bitaka. Bitke se odvijaju u ubrzanom načinu, obično je nekoliko pogodaka dovoljno da se porazi protivnik, ali on se zauzvrat može brzo nositi s vama.

Upoznat ćete mnoge druge igrače dok putujete zemljom vila. Možete udružiti snage i obavljati zajedničke zadatke. Postoji prilika da se borite jedni s drugima, pa čak i da se bavite pljačkom. Hoćete li biti heroj ili negativac ovisi o vama.

Dnevni ulazak u igru omogućit će vam primanje darova za posjetu.

Svakog mjeseca se nešto novo dogodi u svijetu čarobnjaka. Programeri ne zaboravljaju ažurirati igru i redovito dodavati sadržaj. Dakle, igra vam neće smetati dugo vremena.

Trgovina u igri omogućit će vam kupnju mnogih korisnih predmeta i resursa. Kupnje možete platiti valutom igre ili pravim novcem.

Da biste igrali, potrebna vam je stabilna internetska veza, ali srećom, malo je mjesta gdje nema pokrivenosti mobilnim operaterom.

Hero of Aethric možete besplatno preuzeti na Android pomoću veze na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah i zabavite se igrajući klasični RPG na svom mobilnom uređaju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more