Oznake

Herojska priča

Alternativna imena: Hero rep, Hero's Story, Hero's Tale

Heroji se ne rađaju, oni postaju

Hero Tale online igra za mobilne uređaje još je vrlo mlada i objavljena je početkom 2022. Kreatori su studio smiješnog imena Weird Johnny Studios. I naziv studija i sama igra dizajnirani su u smiješnim bojama. Iako je žanr običan - RPG - ali s odjekom na stare RPG-ove, gdje je bilo priče i duše. Budući da je Hero Tale u aktivnom razvoju, u igri nema puno funkcionalnosti. Svaki tjedan i mjesec programeri dijele razvoje i ažuriranja u redu čekanja. Do danas je igranje dovoljno za nekoliko dana, a zatim - samo grind (stalno ubijanje čudovišta za povećanje količine zlata, artefakata i povećanje maksimalne razine). Ali da ne pričamo o tužnom. Zajednica u Discordu raste vrlo brzo i u bliskoj budućnosti ćemo dobiti još jedno ažuriranje koje će donijeti nove lokacije i čudovišta.

Značajke igre Hero Tale

Sve je vrlo jednostavno i jasno. Ne morate trčati kroz beskrajne lokacije i trošiti puno vremena na to. Cijela karta se sastoji od 104 sektora. U svakom sektoru postoji nekoliko različitih čudovišta. Neki sektori mogu biti grad, tamnica ili lokacija s NPC-om. Što je dalje na karti, jača čudovišta i hladniji od njih plijene, daju više iskustva i bodova vještina. Na nekim sektorima možete sresti jake šefove. Da biste ih ponekad pobijedili nije dovoljno imati visoku razinu, pokazati svoju pamet i, primjerice, promijeniti oružje iz luka u mač sa štitom.

Vaš se lik bori automatski nakon što kliknete na "Traži neprijatelja. Ako ste strijelac, trebat će neko vrijeme da vam se čudovište približi, i obrnuto. Vi ste mačevalac i napali ste strijelca - odvojite malo vremena da mu se približite. S višim razinama ćete otključati vještine i uz njihovu pomoć možete podići takvu prednost strijelaca.

  • Strijelac - visoka i brza šteta, niska obrana.
  • Mačevalac - srednja šteta, visoka obrana, puno životnih bodova.
  • Mage / Sorcerer - još nije punopravna klasa u igri, trenutno postoji samo magija iscjeljivanja; napadačke čarolije u dosadašnjoj igri.

Općenito, u Hero Taleu su klase kao takve relativan koncept. Što je vaša razina viša, stekli ste više bodova vještine i svog heroja možete učiniti svestranim borcem. Kao rezultat, moći ćete pucati iz luka, zadati razorni udarac buzdovanom i spaliti svoje neprijatelje čarolijama.

Stablo vještina

Kada prvi put dođete do odjeljka s vještinama, vjerojatno ćete se zbuniti. Ali za početak je sasvim jednostavno - slijedite jednu od grana i proučite je do maksimuma. Na primjer, svidjelo vam se vitlati mačem i želite razviti svoj karakter u tom smjeru. Dakle, potrebne su vam vještine za život, brzina napada i kretanja, snaga i oklop. Trošenje bodova na manu, ili na dalekometne napade nema smisla. I obrnuto - vi ste strijelac, tako da naučite napade iz daljine, brzinu napada, život, šansu za kritični pogodak i snagu kritičnog udarca.

Među vještinama postoje takozvane velike vještine, da biste im pristupili, morate proučiti vještine koje ih okružuju. Na primjer, otvorili ste krug vještina za povećanje snage (6 kom.) i pruža vam se prilika da naučite veliku vještinu +10% na snagu. Učenjem tako velikih vještina značajno ćete ojačati svog heroja.

Osnovna kampanja

Dok je igra Hero Tale još u fazi razvoja, ne postoji kampanja kao takva. Postoji kratka pozadina koja govori o izgledu heroja. Nakon toga imate kartu za istraživanje. Nadamo se da će programeri dodati uzbudljivu priču u budućnosti. Za sada uživajte u onome što imamo :-)

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more