Oznake

Heroji u nebo

Alternativna imena: Heroji u nebo

Game Heroes na nebu - je multiplayer igra u stilu pucač igru. Heroji u nebo Online vas šalje za vrijeme Drugog svjetskog rata, gdje možete igrati na strani izabrao legije.

U Heroes u Sky Možete igrati bilo na strani nacista, ili na strani Saveznika. Oni imaju svoje legije zrakoplova.

Kako bi se igrati u Heroes u Sky Morate zadržati vaše računalo zadovoljava sljedeće zahtjeve sustava:

Procesor: P 4 1. 6 GHz

Memorija: 1024 MB

Video: Video 3 D 128 MB

Operativni sustav: Win 2.000 / XP / Vidik

Internet: High Speed.

Sad Online heroji u nebo je vrlo jednostavna registracija. Ne treba puno truda ispuniti sljedeće stavke:

1) Upišite svoje ime. Vaše ime treba unijeti na latinskom jeziku.

2) Upišite svoj e-mail.

3) Razmislite i napišite svoju lozinku.

4) Pročitajte stranicu Ugovora o korištenju i terminologiju igri.

5) Zatim označite odgovarajući okvir da se slažete s uvjetima i licencnog ugovora.

6) Press « Igraj » .

Nakon toga, možete sigurno pokrenuti igru.

Game Heroes na nebu online napisana na engleskom jeziku. Ruska verzija još.

Prije nego je u Heroes na nebu igri, morat ćete naučiti sve o svojim načina:

- Kampanji načinu. U ovom modu, morat ćete proći sva testiranja kampanje koja će se održati u europskim i pacifičkim bojištima. Ta ispitivanja će vas prevladati i zajedno sa svojim saveznicima, a sama.

- Napad i obraniti Mode. To je klasični način bilo pucač igru. Ovdje će biti važno za dovršenje zadatka: slomiti neprijatelja, hvatanje ili uništiti. Oni koji brane svoj teritorij, obraniti potrebu zamišljen plan i postići svoj cilj.

- Okršaj mod. U ovom modu, možete stvarno okušati. Naiđete takvu situaciju, kao jedan protiv svih. Vaš cilj - je uništiti što više neprijatelja.

- Radnom ratu način. U ovom modu, morat ćete preživjeti okupaciju masivne bitke. Ovdje ste s prijateljima na stranu Pacifiku ili Europskoj ispred. Vaš zadatak je da se dokaže da si najjači. Ovaj način se smatra najmoćniji u Heroes na nebu online.

- Raid Mode. Način racija igrače na okupu u četiri tima od po četiri. U ovom modu, cilj - što je više moguće za bodove u borbi, a ne vaš protivnik. Također možete igrati sa svojim prijateljima protiv kampanje koju vodi samog računala. Ako dođete do pobjede u ovoj bitci, s pravom se može smatrati prvak igra Heroes na nebu Online.

Ovisno o tome s koje strane Heroes in the Sky igrate, od vas će imati sljedeće komponente:

1) fašisti . Vi ćete biti u mogućnosti koristiti pet grana zrakoplova. I ostale grane zrakoplova: Njemačka, Italija, Japan, Gunner i bombardera. Ovi zrakoplovi smatraju premije.

2) Saveznici. Možete koristiti pet grana zrakoplova. Za premium klase zrakoplova savezničkih su: SSSR, Engleska, SAD, Gunner i bombarder.

Dobro došli u Drugom svjetskom ratu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more