Oznake

Heroji Valhalle

Alternativna imena: Heroji Valhalle

Heroes of Valhalla sjajna je mješavina žanrova

Heroes of Valhalla je još uvijek vrlo svjež iu aktivnom je razvoju. To znači da bi sutra igra mogla biti drugačija od one koju vidite danas. Ali već sada možemo sa sigurnošću reći da se ovdje isprepliće nekoliko žanrova strategije i obrane tornjeva. Dekoracija u skandinavskom stilu, Vikinzi, njihova mitologija i heroji.

Igranje

Ovdje je sve vrlo jednostavno, počevši igrati Heroes of Valhalla dočekat će vas crni gavran koji će vas uvesti u igru. Ovdje još nema uvodnih videa ili priča. Baš kao što nema izbora karaktera ili rase. Dobili ste malo selo na upravljanje, potrebno ga je razviti, izgraditi zgradama i braniti. Cijela interaktivna igra je obrana sela. Ali ova obrana nije jednostavna, ovdje nema vojske, barem nemate opsadnih oružja, već samo moćne heroje i obrambene kule.

Morate organizirati i razviti obrambenu kulu svog grada od neprijateljskih napada. Sami pokrećete svaki napad i sami stavljate heroje u obranu. Također možete kontrolirati heroje i postaviti ih na bojno polje između obrana. Ne zaboravite graditi i nadograđivati tornjeve, oni će automatski napadati neprijatelje kada dođu u zonu napada tornja.

Heroja su glavni, današnji, obrambeni tip trupa. Ne može biti više od 4 heroja u obrani. Dolaze u različitim specijalizacijama:

  • Berserker nanosi mnogo štete u gužvi
  • Strijelac nanosi štetu visokog dometa
  • Vitez mala šteta, ali visoka obrana
  • Axeman prosječna šteta i prosječna obrana

Čim započnete napad, heroji izlaze iz vrata i suočavaju se s neprijateljima. Možete ih poslati da presretnu različite skupine ili ih možete ostaviti na glavnim vratima grada radi maksimalne zaštite. Jer ako padnu vrata, pašće cijelo selo. Preporučujemo da dobro razmislite o fazama zaštite.

Savjet: u ranim fazama izgradite obrambene bedeme i izravnajte ih. Što je viša razina takve strukture, veće su joj udarne točke i teže ju je svladati neprijatelj. A u međuvremenu ga možete gađati lukovima ili ga napuniti kamenjem. Imajte na umu da također postoje različite vrste tornjeva s različitom snagom, brzinom i područjem napada. Nove vrste tornjeva se otključavaju kako se uništavaju valovi neprijatelja. Također, za svaki val dobit ćete vrijedne nagrade od gavrana. To može biti zlato ili resursi, ili rogovi prizivajućih heroja, legendarnih i običnih. Vaši će protivnici u svakoj fazi evoluirati i razvijati se. To znači da morate poboljšati svoju obranu i razviti svoje heroje. Obratite pozornost na vrste neprijateljskih trupa. Postoje vojnici koji preskaču prepreke, postoje strijelci i samostreličari, a postoje i obični ratnici u gužvi.

Preuzmite Heroes of Valhalla besplatno i počnite igrati na svom računalu koristeći Android emulator. Uostalom, ova strategija je razvijena za pametne telefone.

Možda vam se čini da je igra vrlo jednostavna i da nema nikakve draži, ali ne zaboravite da je ovo još uvijek beta verzija i za tjedan dana programeri mogu dodati nešto novo i smiješno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more