Oznake

Naslijeđe Hogwartsa

Alternativna imena:

Hogwarts Legacy igra uloga temeljena na svemiru Harryja Pottera. Ovdje ćete vidjeti 3D grafiku izvrsne kvalitete. Svi likovi imaju dobar glas. Glazbena pratnja napravljena je u stilu poznatog ciklusa filmova o dječaku čarobnjaku.

Prije nego počnete, posjetite uređivač likova i smislite ime za svog heroja. Nakon toga vas čeka obuka koja vam neće oduzeti puno vremena. Tada možete početi igrati Hogwarts Legacy.

Ako ste upoznati s ciklusom radova na kojima su snimljeni mnogi filmovi, pa čak i nekoliko igara izašlo, lako možete pogoditi o čemu će ova igra govoriti.

Hogwarts je škola za djecu s talentom za magiju. Ali nije dovoljno samo roditi se s magijskim sklonostima, da biste postali čarobnjak morat ćete naučiti mnoge stvari:

  • Savladajte umjetnost pravljenja napitaka
  • Naučite čarolije i napravite svoje
  • Savladajte vještinu letenja metlom
  • Istražujte i sprijateljite se sa čarobnim zvijerima
  • Otkrijte tajne sumorne zgrade Hogwartsa
  • Odaberite u kojoj od zajednica škole želite studirati
  • Pronađi svoj jedinstveni čarobni štapić koji će najbolje otkriti tvoje moći

I mnoge druge zanimljive aktivnosti čekaju vas u ovoj igri. Biti čarobnjak prilično je zabavno, iako ponekad može biti teško.

Kronološki, događaji opisani ovdje odvijaju se 1800 godina, mnogo prije nego što je Harry Potter stigao u ovu poznatu školu da studira.

Student koji je glavni lik drži ključ drevne tajne. Razotkrijte koje ćete trebati, jer ako se to ne učini, prijetnja smrti će visjeti nad svijetom.

Igra se odvija u ogromnom otvorenom svijetu, koji nije ograničen na područje škole. Istražite sve oko sebe, putujte kroz zabranjenu šumu, Hogsmeade, Hogwarts i njihove okolne zemlje.

Postanite pravi čarobnjak ili čarobnica svladavanjem svih mudrosti ovog zanata. Pokušajte razotkriti drevnu misteriju čiji je ključ u vašim rukama. Spriječite smrt čarobnog svijeta i svih njegovih stanovnika.

Naučite kako se brinuti o vilinskim životinjama. Kao nagradu za ovo, možete, na primjer, letjeti na krilatim konjima i više.

Saznajte kako su čarobnjaci živjeli u to doba. Nije bilo tako lako kao što možda mislite. Tih je dana na području Hogwartsa bilo mnogo opasnih stanovnika, s nekima od kojih ćete se morati boriti koristeći sve svoje magične moći i vještine. Postanite pobjednik mračnih čarobnjaka, goblina, trolova i drugih bića koja remete mir stanovnika svijeta bajki. Da biste to učinili, bit će potrebno svladati borbene čarolije što je brže moguće, od kojih su neke danas zabranjene za korištenje.

Komunicirajte s ostalim stanovnicima škole, pronađite nove prijatelje među njima i ispunite zadatke i zahtjeve.

Hogwarts Legacy besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam portalu ili posjetom službenoj web stranici programera.

Instalirajte igru odmah kako biste svladali sve trikove magije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more