Oznake

Sveti-War

Alternativna imena: Sveti rat

Srednjovjekovna religija i njihovi vjerni fanatici, križarski ratovi i konfrontacija čitavih naroda - nije lako stvarnost Sveti-War on-line. Nema mjesta otpad ili kukavičluk, sve što se događa u Božje ime i uz njegovo odobrenje ...

Online igre Sveti-Rat doprinosi razvoju browser-based RPG igre srednjovjekovne teme. Postići uspjeh i pobjedu nad neprijateljem, možete samo slijedite uvjerenja svoje religije, što ste prihvatili prilikom registracije. Osim globalne izbora - religijski status (Knight Katoličko-muslimanski Saraceni i pogani), upis u Sveti-ratna igra će zahtijevati da se odlučite kakvu svijet želite živjeti - oni pozvani šest. Pa, onda sve više prozaično - stvoriti jedinstveni naziv, unesite adresu tekućeg računa e-pošte, prihvatiti korisničko sporazum i registraciju na ovim Svetim-rat je gotov.

Od junak je automatski bira (Sveti-War Online prijava nema mjesta za slobodu izbora, kao takve), da je to jedinstveno i dati pojedinačne značajke nećete uspjeti.

Sveti-War online igre, u kojoj je sve odvijati između predstavnika oporbe, jedna rasa - među ljudima. Sljedbenici različitih religija (osim fanatične odanosti) različite individualne vještine i sposobnosti, vojno streljivo i oružje. Nakon toga, stjecanje iskustva i zarađivati ​​zlatnike, možete kupiti za svoj lik novi oklop, štit, oružje i opremu. Osim toga, u trgovinama još puno stvari - od borbe pastuha za čarobnim napitke.

Sveti-War igra online nudi širok izbor zadataka otići i riješiti veliki broj problema igre. Naravno, glavni lajtmotiv radnji bilo viteza Reda je stvoriti svoj vlastiti. Barem bi to trebalo težiti. Možda će vaša narudžba nije odmah moćna i slavna, ali imaju strpljenja. Igrajte Sveti-War potrebno faze, zureći u neprijatelje, rješavanje neposrednih problema, svoje trenerske sposobnosti. Kao što je na posljednjem mjestu, to je dobro za vježbanje na vlastitom teritoriju, tako da su rudarstva i okrenuti skromnog doma u veličanstven dvorac dostojan čelu poretka.

Da biste izdvojili sredstva ne trebate učiniti ništa posebno, samo aktivno igrati igru ​​online Sveti-rat. Možda za neke igrače pljačke i napada - od običnih metoda, ali ovdje su legitimni. Na sučelju ima posebne značajke - ". Attack" "napadaju", "Plijen", Igrajte igru ​​Sveti-War online je prikladan za činjenicu da možete odabrati razinu protivnika - to će vam dati popis kandidata, koji može biti napadnut. Osim toga, postoji vremensko ograničenje i neće biti u mogućnosti identificirati napade.

Ali ne mora nužno zaraditi pljačke - ići na posao ili postati plaćenik posluživanje na ugovornim bitke. Dostupan za kockari kladeći igre i klađenje.

A gdje je mjesto religiji, pitate se? U borbi protiv PvP - mi odgovoriti! U dogovoru bitku - nalog protiv poretka, onda je to mjesto gdje vruća borba, predanost i braniti svoju ideologiju. Napadaje format dvoboji na ukupnom poretku određuje pobjednik.

Treba napomenuti da je Sveti-rata igraju na prvi pogled čini nudnovato mjesta, možda i zbog činjenice da je prije igrača ne predstavlja izazov, a ne postoji mjesto priča zadataka. No, postoji nešto drugo što nosi ni manje - i jedinstven duh srednjovjekovnog viteštva, priliku da se izraze u raznim oblicima (od ratnika do propovjednika) i, naravno, mnogo u borbi za zajednički cilj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more