Oznake

Dom i vrt

Alternativna imena:

Home Garden je zagonetka koja se sastoji od tri spoja s elementima izgradnje grada. Home Garden možete igrati na mobilnim uređajima. Ovdje je grafika prekrasna, podsjeća na šareni crtić. Glasovna gluma je dobro odrađena, glazba je vesela i nenametljiva.

Ovaj put ćeš imati karijeru dizajnera. Obnovite domove i posjede svojih klijenata kako bi izgledali zapanjujuće s vašim besprijekornim ukusom.

Čeka vas puno posla:

  • Riješite zagonetke i osvojite bodove za dovršetak dizajna
  • Odaberite izgled pojedinih elemenata tako da se kupcima sviđa
  • Upoznajte Lydiju, Bennyja i druge prijatelje koji će vam pomoći u vašim dizajnerskim projektima

Ovaj mali popis ne odražava sve zabavne i zanimljive zadatke koji vas očekuju u igri.

Možete naučiti kako upravljati igrom i naučiti pravila prilikom rješavanja zagonetki zahvaljujući jasnim savjetima koje su pripremili razvojni programeri igrica, ali ako niste novi u igrama spajanja 3, moći ćete se snaći i bez savjeta.

Kako napredujete, težina se lagano povećava, postoje i razine eliminacije. Svakih nekoliko razina bit ćete suočeni s težim zadatkom, no nakon što ga prođete dobit ćete priliku malo se opustiti dok rješavate lakše zadatke.

Što dalje idete, veći je rizik da zapnete na prijelazu određene razine. U tim slučajevima mogu pomoći boosteri ili samo sreća, pokušajte i uspjet ćete. Implementirana je mogućnost kupnje još nekoliko poteza za valutu igre, ali pažljivo je potrošite.

Ako se ne možete odlučiti koji vam se dizajn interijera najviše sviđa, isprobajte različite opcije. Možete promijeniti izgled bilo kojeg elementa dekoracije ako se vaše želje promijene.

Pogledajte igru svaki dan. Postoje dnevne i tjedne nagrade za posjete. Najčešće su to pojačivači koji se mogu koristiti tijekom igre. Ako niste raspoloženi ili imate vremena za igru neki od dana, možete samo doći i preuzeti svoj poklon, nije potrebno igrati.

Praznicima se ovdje održavaju posebni tematski događaji. Imat ćete priliku osvojiti jedinstvene ukrasne predmete koji nisu dostupni u drugim terminima.

Home Garden možete igrati online i offline. Ali da bi vaše ime bilo prikazano na ljestvici s najboljim rezultatima, još uvijek je potrebna veza. Srećom, sada praktički nema mjesta gdje nema pokrivenosti mobilnih operatera ili wifi.

Trgovina u igri omogućit će vam kupnju pojačivača, pa čak i valute u igri. Kupnje možete platiti pravim novcem. Često postoje popusti u trgovini. Nije potrebno kupovati, to je samo način da se izrazi zahvalnost programerima. Čak i ako ne uspijete proći neke od razina, pokušajte opet i opet, i prije ili kasnije ćete proći dalje.

Možete besplatno preuzeti

Home Garden na Android pomoću veze na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i zabavite se rješavajući zagonetke!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more