Oznake

domaći svijet 3

Alternativna imena:

Homeworld 3 nastavak popularne svemirske strategije u stvarnom vremenu. Grafika je poboljšana u odnosu na prethodnu verziju. Glasovna gluma i odabir glazbenih kompozicija i dalje su besprijekorni.

Ako ste upoznati s igrama iz ciklusa iz ovog dijela, neće vam škoditi da prođete obuku i upoznate se s načinom interakcije s kontrolama. Ako niste početnik i igrali ste prethodne projekte u seriji, onda ovaj korak možete preskočiti, jer su promjene manje.

Kao i prije, igrače čeka dugo i teško putovanje do rodnog planeta kroz svemirski ponor, prepuno mnogih opasnosti.

Da biste prevladali težak put potrebno vam je:

  • Istražite svemir usput u potrazi za korisnim resursima
  • Naučite nove tehnologije
  • Izgradite moćnu svemirsku flotu
  • Uništite sve neprijatelje na koje naiđete

Popis nije potpun i bit će navedene samo glavne aktivnosti.

Kao i u prethodnim dijelovima, osnova vaše flote je matični brod na kojem se nalazi znanstveni odjel, tvornice za proizvodnju svega što vam može zatrebati tijekom putovanja i skladišta s vrijednim resursima.

Na samom početku morate izgraditi dovoljno sondi za traženje minerala na obližnjim planetima. Nakon toga moći ćete graditi vojne i istraživačke brodove.

Budite oprezni neprijatelji bi mogli biti bliže nego što mislite.

Nakon što porazite neprijateljsku flotu, nemojte žuriti da odmah krenete dalje. Istražite ostatke neprijateljskih brodova i reproducirajte tako dobivene tehnologije. Nadograđujte i nadogradite svoju flotu i tek nakon toga idite do vrata za kretanje u prostoru.

Ako to ne učinite, riskirate da budete preslabi pred opasnošću koja vas čeka.

Imat ćete priliku napraviti izmjene u dizajnu proizvedenih brodova prema vlastitoj želji. Učinite svoju flotu nepobjedivom.

Igra se razvija ciklički, kao i prethodni dijelovi. Prolazite vrata, ulazite u novi sektor prostora, poboljšavate flotu i nastavljate dalje, uništavajući neprijatelje usput. Glavna stvar u ovom procesu je ne žuriti, kako ne biste propustili ništa važno.

Svaki od kapetana ratnih krstarica ima jedinstvene osobine koje ih razlikuju od ostalih i utječu na sve manje brodove pod njihovim zapovjedništvom.

Borbeni sustav prilično je složen. Koristite razne taktike i strategije za pobjedu.

Igranje Homeworld 3 postalo je još zanimljivije.

U ovom dijelu možete pronaći napuštene divovske brodove. Koristite ih za zasjedu neprijateljima i provjerite ima li korisnih resursa. Zapamtite, u ovom slučaju nema sitnica, sve što se pronađe približava cilj putovanja.

Dovršite kampanju za stjecanje borbenog iskustva. Nakon toga, ako želite, borite se s drugim igračima diljem svijeta koristeći internetsku vezu.

Homeworld 3 preuzmite besplatno na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na službenoj stranici ili na Steam portalu.

Ako želite pomoći svemirskoj misiji da postigne svoj cilj, bolje počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more