Oznake

Hoppenia online

Alternativna imena: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia online - besplatan preglednik je fantastična igra koja kombinira elemente strategije i menadžer. U novom tajanstveni svijet koji će se otvoriti za vas igrati online Hoppenia, što će stvoriti vlastitu rezidenciju, popuniti svoje čarobne kućne ljubimce, koji će se pobrinuti, da se bore i da surađuje s drugim igračima. Za igranje Hoppenia Vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

- Procesor: P4/Celeron 1. 2 + ili Athlon MP / XP

- Najmanje 512 MB memorije (2GB) optimalno

- Direct 3D kompatibilna grafička kartica

- Adobe Flash plugin (v. 10. xx)

- Internet priključak

Vrata prema ovom čudesnom svijetu otvorite Hoppenia registraciju. Za početak Hoppenia igru, ne morate preuzeti i instalirati igru ​​klijenta. Pridružite nam se u igri zahtijeva uvođenje Hoppenia sljedeće podatke:

1) jaka lozinkom

2) E-mail (što zapravo postoji)

3) izumio ime karaktera za koje ste postali igrati

4) kod

Hoppenia Registracija je završena i možete pritisnuti tipku Play. Dobrodošli teglenica u sukobu između života i Keepers čuvari vatre nakon odabira položaja jedne od stranaka.

Čuvari života vjeruju u moć znanstvenog procesa, stoga je potrebno uzeti u obzir razvoj glavnih tehnologija. Ako nije bilo potrebe da se bore, da bi uživali u miran život na svojim otocima.

Guardians of Fire san o brzom osvajanju arhipelaga. Oni vjeruju da je upotreba sile može steći kontrolu nad svime, i to ne prestaje da ostvari svoje napade nioluni.

Općenito online igra Hoppenia dijeli znakove na dvije vrste:

1) CAEP

2) Nioluni

Uđete u ovaj svijet u obliku Sayera. CAEP domaćini čarobne životinje - nioluni. Početnik CAEP ima pravo izabrati kućnog ljubimca jedan, ali tijekom igre broj, naravno, povećava. Trodimenzionalni bitke u ovoj igri su dostupni, provodi se kroz nioluni, jer su vaši gladijatora. Bitka događa između sebe Sueur, nazvao turnira. Možete sudjelovati na turnirima elemenata, početnike i iskusan mladog Sayera. Budući da je riječ o sustavu PvP, valja napomenuti da je u igri ponekad morate da se uključe u borbu s NPC koji su također stanovnici virtualnom svijetu Hoppenia.

Nioluni - su životinje zahtijevaju skrbništvo nad svojim pokroviteljima. Postoje parametri karakteriziraju životinje izdržljivosti (iznos), agilnost (mobilnost, brz odgovor na napade), točnost (sposobnost predvidjeti ponašanje neprijatelja), snage (fizičku komponentu koja je odgovorna za napajanje moždani udar), mudrost (omogućuje pravilno koristiti čarobne uroka u borbi) . Koja životinja bi ste izabrali, to će imati svoje prednosti i mane, jer se svaka od navedenih karakteristika su razvijeni u većoj ili manjoj mjeri. U igri Hoppenia sadašnjosti

- Medvjedi

- Vukovi

- Krava

- Monkey

- Tigrovi.

Ležerno medvjedi ponekad pojavljuju lijeni. Ali bi ih ljut, neoprezni protivnik doslovno će tražiti i peti kut. Debela koža medvjeda ne može biti oštećen od strane bilo koje oružje i njegovi nevjerojatno snažni udarci sebe bolje ne testirati.

Glavna prednost vukova smatra agilnost. U boj, to je vrlo teško staviti štetu vuka. Alien im milost i znaju svoj posao.

Mudri krava dostigla duboko poznavanje magije, pa pomoću njega može uništiti svatko u svom putu.

Brzi majmuni sposobni otjerati većinu napada. Oni su majstori koriste psihološki napad jer je tijekom borbi i dalje uspijevaju podsmijeh neprijatelja.

Tigrovi su toliko hrabar da se i dalje boriti, bez obzira na krvavu ranu. Odmah treperi bijes pomaže tigar primjenjuju točne i smrtonosne udarce.

Svi nioluni žive u hramu. Možete ih hraniti, vlakom ili jednostavno komunicirati. No, događa se da je potrebno smanjiti svoj nioluni bolnice (vratiti zdravlje). Dogodi, morate poslati životinju na toranj ili Magic Academy (za učenje čarobne trikove i fizičko).

Igrajte igru ​​online može Hoppenia korištenjem takvih lokacija

- Residence

- Adventistička

- Pećine.

Residence - je vaše osobne imovine, gdje je glavna zgrada je dvorac. Osim toga tu su i brojne druge zgrade za različite namjene. Na primjer, ribolov Koliba za ulov ribe ili farma za proizvodnju žitarica. CAEP mora povremeno bi zaobilaznica radi nadzora odvijaju na teritoriju svoje imovine.

Adventistička City - grad Hoppenii. Smješten ovdje arena, aukcija, gradska vijećnica, house majstor soba je na raspolaganju svim klanovima Sueur. Na primjer, možete žaliti u grad da se uključe u borbu nastao u areni.

Put prolazi kroz grad Pećine. Ovdje možete pobijediti ne samo divlju nioluni ali i dobiti neke vrijedne stvari.

Hoppenia online igra pruža sljedeće resurse:

- Dijamanti - najvrjedniji. Uz njihovu pomoć, aktivirati razne bonuse.

- Zlato - osnovna novčana jedinica, omogućuje vam da kupite potrebne robe.

- Građevinski materijal - drvo, kamen i glina. Možete dobiti samo kroz gospodarske komore.

- Hrana za hranjenje nioluni (žitarice, meso, riba, itd.

Započnite igrati odmah i glasovati sebe prednosti Hoppenia. Vi ćete svakako željeli jednostavan i pristupačan sučelje u igri. Prisutnost osnovne informacije će pomoći da se u teškim vremenima. A korištenje predloženog upućivanje sustava učinit će igru ​​još zanimljivije. Nakon igranja s prijateljima koje pozovete će biti puno lakše i uzbudljivo!

Igrajte igru ​​online Hoppenia će se kretati kroz razine. Za početak priviknuti, prođe zemljište zadatke. Daljnje poboljšanje njegova razina će biti ocijenjeni od strane svog iskustva. Dragi igrači, svaka nova razina donosi svoje prednosti, dakle, stalno nastojimo da se krene naprijed kako bi dobili priliku uživati ​​i ponositi svojim postignućima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more