Oznake

farma konja

Alternativna imena: farma konja

Farma učinit će da se osjećate kao pravi rančer. Ako volite igre na farmi i imate strast prema konjima, ovo je igra koju biste svakako trebali igrati. Osim toga, igra ima prekrasnu grafiku crtića.

Kada počnete igrati Horse Farm, dobit ćete vrlo mali ranč koji trebate pretvoriti u uspješan poduzeće. Kasnije ćete moći kupiti mnoge pasmine konja za svoj ranč. Na primjer, maleni škotski poniji, arapski konji, hanoverski, appaloosa i druge pasmine iz cijelog svijeta. Možete kupiti neke konje za valutu u igri, a one najrjeđe možete dobiti ispunjavanjem zadataka. Neće vam biti dosadno dok igrate, evo kratkog popisa onoga što morate učiniti:

  • Slijedite ploču i dovršite zadatke koji će se pojaviti na njoj.
  • Izgradite štale, kolibe i staje.
  • Izgradite kafić i tematske vožnje za posjetitelje ranča.
  • Prilagodite svoju konjušnicu dekorom i namještajem prema svom ukusu.
  • Čuvajte svoje konje.
  • Izgradite nove štale i nadogradite one koje već imate.
  • Nabavite što više pasmina konja na svom ranču. Sigurno među njima ima i onih o kojima ćete prvi put saznati tijekom igre.
  • Stvorite stanicu za uzgoj koja vam omogućuje križanje različitih pasmina kako biste dobili slatka ždrebad s izgledom i značajkama naslijeđenim od obje pasmine.
  • Postanite osnivač jahačke akademije.

Sad malo više o svemu. Kao što ste shvatili iz gornjeg popisa, ušli ste u upravljanje ne samo na ranč na kojem se uzgajaju konji za prodaju. Moderni rančevi su velika zabavna poduzeća otvorena za posjetitelje. Držanje većeg broja konja je skupo, stoga vodite računa o povećanju broja posjetitelja. Izgradite im zanimljive atrakcije, suvenirnice, restorane i kafiće u kojima možete nešto zalogajiti, to će vam donijeti novac. Bit će vrlo teško upravljati ogromnim rančem koji sami gradite, zaposliti radnike, ali nemojte se previše zanositi jer ih treba platiti. Prilikom izrade novih zgrada, odaberite boju pločica i dizajn interijera po svom ukusu, dajte im svoj jedinstveni dizajn.

Bez drugih igrača, bilo bi dosadno. Stoga ćete s vremenom moći posjećivati susjedne rančeve, sudjelovati u natjecanjima, komunicirati, trgovati i razmjenjivati robu sa susjedima. Bit će moguće zatražiti pomoć, ali nemojte zaboraviti sami pomoći drugim igračima kada se to zatraži. Programeri vas pokušavaju zabaviti. Igra se razvija, ažuriranja s novim atrakcijama redovito se objavljuju. Dodane pasmine konja. Postoje tematska natjecanja. Igra je besplatna. Ali ako želite da se vaš ranč brže razvija trošenjem pravog novca, možete sebi učiniti igru malo lakšom i ugodnijom, a također zahvaliti programerima na njihovom radu.

Horse Farm preuzeti besplatno, možete ovdje klikom na link na stranici.

slatkih konja čeka vas u ovoj zabavnoj igri, počnite odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more