Oznake

Svijet konja

Alternativna imena:

Horse World je igra u kojoj ćete naučiti puno o konjima. Možete igrati na računalu ili prijenosnom računalu. 3D grafika izgleda dobro, ali nije na razini. Glasovna gluma je realna, konji zvuče uvjerljivo. Glazba je zabavna, vrlo pozitivna, ali može postati zamorna ako se svira duže vrijeme, možete je isključiti u postavkama.

Konji su vrlo zanimljive životinje koje vam mogu postati pravi prijatelji. Nažalost, nemoguće ih je držati u gradskom stanu, potrebna je štala i ograđeni prostor. Horse World omogućit će vam posjedovanje i držanje mnogih konja. Da biste to učinili, samo instalirajte igru.

Programeri su pripremili savjete koji će vam olakšati svladavanje kontrola. Sučelje nije komplicirano i intuitivno, tako da učenje neće oduzeti puno vremena.

Odmah nakon toga možete početi igrati.

Ovdje vas čeka puno nevolja i zabave:

  • Brinite se o konjima
  • Nadopunite štale novim kućnim ljubimcima
  • Naučite svoje četveronožne prijatelje novim trikovima
  • Putujte okolo i skupljajte potkove
  • Proširite svoju garderobu i kolekciju uzdi i sedla

Ovo su samo neki od zadataka koje možete obaviti tijekom igre.

Isprva ćete imati samo jednog stanovnika u svojoj štali. Nauči ga paziti i brinuti se za njega. Nakon toga krenite na jahanje tijekom kojeg možete zaraditi bonus bodove. Oko ranča naći ćete mjesta s različitim terenom, bit će planina i pijeska. Tako da možete pokazati svoje jahačke talente u svim uvjetima. Priroda duž ruta je vrlo lijepa i imat ćete priliku uživati u krajoliku tijekom vožnje. S vremenom će biti moguće posjetiti udaljena mjesta. Kako biste postali vještiji jahač, preskačite odskočne daske i svladavajte druge prepreke.

Iskoristi bodove koje zaradiš da otključaš više konja. Dostupna je bilo koja pasmina, od ponija do najvećih predstavnika ove vrste. Što više ljubimaca imate, to ćete više vremena morati posvetiti brizi o njima. Svaku treba okupati, očetkati, nahraniti i igrati se s njom. Inače će se konji rastužiti i mogli bi vam se uvrijediti.

Da biste imali priliku imati konje egzotičnih pasmina, morate postati vješti jahači, jedino tako možete ispuniti sve uvjete.

Djeca će prije svega uživati u igri Horse World, no možda će i među odraslima biti onih koji se žele odmoriti od vreve i zabaviti na ranču.

U igri nema žurbe, možete igrati vlastitim tempom i nitko vas neće požurivati.

Internet je potreban samo za preuzimanje instalacijskih datoteka, a zatim možete uživati u igri offline.

Horse World besplatno preuzmite na PC, nažalost, ne postoji opcija. Igru možete kupiti slijedeći poveznicu na ovoj stranici ili posjetom Steam portalu. Najbolji način da napunite svoju knjižnicu igara je tijekom rasprodaja.

Počnite igrati odmah sada ako volite konje, želite se sprijateljiti s njima i brinuti se o tim životinjama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more